AK Parti Amasya Milletvekili Çilez, Köylerde Ziyaretlerde Bulundu

AK Parti Amasya Milletvekili Hasan Çilez, Merzifon'da köy ziyaretlerinde bulundu.

Çilez, Çayirözü, Uzunyazi, Yesilören, Yenice ve Yalniz köylerine gerçeklestirdigi ziyaretlerde vatandaslarla görüserek sorun ve taleplerini dinledi.

Çilez, ziyaretlerinin ardindan AA muhabirine, AK Parti olarak sadece seçimlerde degil, her zaman halkla iç içe olmaya çalistiklarini söyledi.

Ziyaretlerinde vatandaslarin tek tek dertlerini dinlediklerini, not aldiklari talepleri Ankara'da çözüme kavusturduklarini anlatan Çilez, sunlari kaydetti:

"Amasya'mizin her bir ilçesini, köylerini, esnafini geziyoruz. Milletvekili olmadan önce, seçim bölgemden uzaklasmayacagimin, her firsatta vatandaslarimizla istisarelerde bulunacagimin sözünü vermistim. Hamdolsun, milletvekili seçildikten sonra da sürekli Amasya'miza, Merzifon'umuza, diger ilçelerimize geldik. Önce problem olan yerleri ziyarete gidiyoruz. Problemin kaynagina inip, bilgileri aldiktan sonra Ankara'ya gidiyoruz ve orada çözüme ulasmasi için ugrasiyoruz. Yaptigimiz faaliyetler Türkiye genelindeki problemlerin çözülmesine de fayda sagliyor. Yani sahaya inip, bilgiyi net sekilde aldigimiz zaman çözüm için Ankara'da mücadele edecek gücü buluyoruz. Sahada olmadiginiz zaman konuya vakif olamazsiniz. Konuya vakif olmayinca da çözümü için ilgili kurumlarda faaliyette bulunamazsiniz."

AK kadrolarin halkla bütünleserek birlik ve beraberlik içinde olmaya devam edecegini vurgulayan Çilez, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan öncülügünde yilmadan, yorulmadan çalismaya devam edeceklerini kaydetti.

Çilez'e ziyaretlerinde AK Parti Amasya Il Baskani Mehmet Akif Kesmekaya, AK Parti Merzifon Ilçe Baskani Yasin Kuzucu ve partililer eslik etti.

Kaynak: AA