Bakan Kasapoglu, Manavgat'ta Orman Yanginindan Zarar Gören Alanlarda Incelemelerde Bulundu

Gençlik ve Spor Bakani Mehmet Muharrem Kasapoglu, Antalya’nin Manavgat ilçesinde orman yanginindan zarar gören Kalemler ve Evrenseki Mahallelerinde incelemelerde bulundu. Yangin bölgesindeki çocuklara bebek, top ve satranç takimi hediye eden Bakan Kasapoglu, ilk kez satranç oynayan 6 yasindaki Ipek Aktas’in oyununu izledi.

Bakan Kasapoglu, Manavgat'ta Orman Yanginindan Zarar Gören Alanlarda Incelemelerde Bulundu
Gençlik ve Spor Bakani Mehmet Muharrem Kasapoglu Manavgat’ta orman yanginlarindan etkilenen Evrenseki ve Kalemler Mahallelerinde incelemelerde bulundu. Kasapoglu’na AK PARTI MYK üyesi Antalya Milletvekili Dr. Tugba Vural Çokal, Antalya Milletvekilleri Kemal Çelik ve Atay Uslu, AK Parti Il Baskani Ethem Tas ile il ve ilçede görevli mülki amirler eslik etti.

Manavgat ziyaretine AFAD Koordinasyon Merkezi’nden baslayan Bakan Kasapoglu’na yanginla ilgili brifing verildi.

Bakan Kasapoglu, brifingin ardindan voleybol bransinda kazandigi madalyasi evleriyle birlikte yanan Çeltikçi Ortaokulu 8. sinif ögrencisi Ece Ünal’a madalya ve kitap hediye etti. Ece Ünal’in kitap okumayi sevdigine dair bilgi aldigini belirten Kasapoglu, kitap okumaya devam etmesini isterken kartini vererek “Ne zaman istersen bana mesaj at sana kitap gönderirim” dedi.



6 yasindaki Ipek Aktas’i kucagina alarak sevdi

Bakan Kasapoglu ve beraberindekiler Koordinasyon merkezinden yangin bölgesine geçti. Ilk olarak Kalemler Mahallesini ziyaret eden Bakan Kasapoglu, burada yangindan zarar gören vatandaslarla sohbet etti. 6 yasindaki Ipek Aktas’i kucagina alarak seven Bakan Kasapoglu, bu yil ilkokula baslayacak olan Ipek Aktas’a bebek, voleybol topu ve satranç hediye etti. Bakan Kasapoglu, hayatinda ilk kez satranç oynayan Ipek Aktas’in oyununu izledi. Bakan Kasapoglu’nun kafilesinde bulunan Gençlik Merkezi Gönüllülerinden Fatma Gözükoca da Ipek’in tüm kirtasiye malzemelerini karsilayacagini söyledi.

Yangindan zarar gören vatandaslarin egitim ögretim yilinin baslayacagini, çocuklarinin zor durumda oldugunu söylemesi üzerine Bakan Kasapoglu okula gidecek ögrencilerin sorunlarini dinledi. Ögrenciler, basta internet sikintisi ve bilgisayar ihtiyaci olmak üzere yardim isteyen gençlere sorunlarinin çözülecegine dair söz verdi.

Kalemler Mahallesinin ardindan Evrenseki Yukari Seki mevkiine geçen Bakan Kasapolu ve beraberindekiler burada yangindan zarar gören vatandaslarin isteklerini dinledi ve çözümü için gerekenin yapilacagini söyledi.

Kaynak: İHA