Ünlü Cerrah Gözde Saglik Grubu Ile Anlasti

Yaklasik 22 yildir Malatya Inönü Üniversitesi Turgut Özal Tip Merkezi’nde görev yapan Kalp ve Damar Cerrahi Prof. Dr. Bektas Battaloglu, artik Gözde Saglik Grubu bünyesinde hasta kabulüne devam edecek. Malatya Gözde Saglik Grubu Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi Uzm. Dr. Ibrahim Karaman, Prof. Dr. Battaloglu’nun sehir disinda degil de Malatya’da saglik hizmetlerine devam etmesini saglamak istedikleri için böyle bir karar aldiklarini açikladi.

Ünlü Cerrah Gözde Saglik Grubu Ile Anlasti
Malatya Gözde Saglik Grubu Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi Uzm. Dr. Ibrahim Karaman, Kalp ve Damar Cerrahi Prof. Dr. Bektas Battaloglu, Beyin ve Sinir Cerrahi Op. Dr. Bülent Bozyigit, kahvalti da basin mensuplari ile bir araya geldiler.

Kalp Damar Cerrahi Prof. Dr. Bektas Battaloglu’nun Gözde Akademi Hastanesi’nde hasta kabulüne basladigini açiklayan Karaman, “Malatya’daki hastanelerimizde bir yandan hizmet kalitesini arttirirken bir yandan da seçkin hekimlerimizi kadromuza dahil ediyoruz. Ayni zamanda yeni uygulamalar ile hizmet yelpazemizi de genisleterek Malatya halkinin ilgisi ve teveccühünü de kazanmaya devam ediyoruz. Malatya halkina da bir müjde vermek istiyorum. Yillarca Malatya’ya hizmet etmis, binlerce ameliyat yapip can kurtarmis olan Prof. Dr. Bektas Battaloglu hocamizi Malatya’da tutmak için Gözde Akademi Hastanesi’ne transfer etmek ile Malatyalilar güzel bir hizmet sundugumuzu düsünüyoruz” ifadelerini kullandi.

Prof. Dr. Battaloglu’nun kadroya katilmasi ile Gözde Saglik Grubu’nda kaliteyi üst seviyelere tasiyacaklarini belirten Beyin ve Sinir Cerrahi Op. Dr. Bülent Bozyigit , “Gözde Saglik Grubunda 13 yildir mutlu bir sekilde çalisiyorum. Her geçen gün gerek yatirimlar ile gerek çalisan hekim arkadaslarimizin kalitesiyle Egitim ve Arastirma ile Üniversite kalitesinde bir ortam yaratildi. Bu ortamlarin yaratilmasi sadece hekimlerin kalitesi ile ilgili degil, çalistigimiz hastanelerin donanimi ve teknik ekipmani ile ilgili. Bu konuda Yönetim Kurulu Baskanimiz Kenan Kali ve Yönetim Kurulu Baskan Yardimcimiz Ibrahim Karaman hocamiz her türlü fedakarligi yaparak bu kaliteyi hastanelerimize tasiyor. Malatya, gerek kamu gerek özel sektör anlaminda Türkiye’de çok önemli bir saglik merkezi haline geldi. Buna da özel sektörde Malatya Gözde Saglik Grubu’nun çok önemli bir katkisi var. Bektas Battaloglu hocamizin da aramiza katilmasi ile kalitemizi çok daha üst seviyelere tasidik. Hocamiza, aramiza hos geldiniz diyorum” seklinde konustu.

Turgut Özal Tip Merkezi’nde kendi istegi ile emekliye ayrildigini ve artik Gözde Saglik Grubu bünyesinde hizmete devam edecegini ifade eden Kalp ve Damar Cerrahi Prof. Dr. Bektas Battaloglu, “Yaklasik 22 yildir Turgut Özal Tip Merkezi’nde Kalp Damar Cerrahisinde meslegimi yerine getiriyordum. Bu süre zarfinda Malatya’ya hizmet etmekten büyük bir gurur ve mutluluk duyarak hizmetimi sürdürdüm. Bireysel bir tercih olarak oradan emekliye ayrildim. Gözde Grubunun göstermis oldugu yüksek ilgi nedeniyle ve daha önce basarilarini yakindan takip etmis oldugum Gözde Saglik Grubunun ilgisi sonucu burada çalismaya basladim. Bundan sonra Malatya’da hizmetimi mutlu bir sekilde devam ettirmek ve iyi seyler yapmak için elimden gelen gayreti göstererek bunu devam ettirmek için çabami sürdürecegim. Gözde Saglik Grubuna ve Ibrahim Karaman beye tesekkür ediyorum” seklinde konustu.

Kaynak: İHA