Asilanma Oraninda 'Mavi' Kategoriye Geçen Osmaniye'de Vali Yilmazdan Vatandaslara Tesekkür Açiklamasi

'Dün asilamada yüzde 75’i yakaladik ve mavi renge geçtik. Bu çok iyi bir basari. Koronavirüsle mücadelemize güç katacak bir sonuç. Bu anlamda bütün Osmaniyeli hemserilerime bir kez daha çok tesekkür ediyorum.'

Osmaniye Valisi Erdinç Yilmaz, Osmaniye'nin ilk doz asilanma oraninda yüzde 75'i geçerek "mavi" kategoriye geçtigini belirterek, Osmaniyeli vatandaslara tesekkür etti.

Vali Yilmaz, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsaminda sali pazarindaki denetimlere katilarak esnaf ve vatandaslardan maske, mesafe ve hijyen kurallarina uymalarini istedi.

Gazetecilere açiklamalarda bulunan Vali Yilmaz, Kovid-19 ile ilgili denetimlere araliksiz devam ettiklerini belirtti.

Osmaniye'nin asilanma oraninda güzel bir seviye yakaladigini dile getiren Yilmaz, sunlari kaydetti:

"Dün asilamada yüzde 75’i yakaladik ve mavi renge geçtik. Bu çok iyi bir basari. Koronavirüsle mücadelemize güç katacak bir sonuç. Bu anlamda bütün Osmaniyeli hemserilerime bir kez daha çok tesekkür ediyorum. Bu mücadelemizi kararli bir sekilde sürdürelim, tedbirlere hassasiyetle uymaya devam edelim. Bu mücadeleyi hep birlikte sürdürdügümüzde hep iyi sonuçlar aldik. Asilamada da bu sonucu aldik. Insallah bu mücadeleyi hep birlikte bu kararlilikla sürdürelim."
Kaynak: AA