(ÖZEL) Mahalleye Dadanan Hirsizlar Bu Sefer 70 Bin Liralik Malzeme Çaldi

Gazi Mahallesi’nde yaklasik bir hafta önce bir is yerine giren hirsizlar 20 bin TL degerindeki malzemeleri çalarak kayiplara karismis ve hirsizlik ani ise bir vatandas tarafindan cep telefonu ile kaydedilmisti. Ayni olayin bir benzeri bu defa 75. yil Mahallesi’nde bulunan farkli bir is yerinde yasandi. Hirsizlar bu sefer 70 bin liralik malzeme çaldi.

Olay saat 07.00 siralarinda Sultangazi 75. Yil Mahallesi 1331. Sokak’ta kapi ve pencere imalati yapan bir is yerinde yasandi. 70 bin liralik malzeme çalan hirsizlar, yaklasik bir hafta önce de baska bir is yerinden 20 bin TL’lik malzeme çalmislardi ve o anlar bir vatandas tarafindan cep telefonu ile saniye saniye kaydedilmisti. Is yeri sahibi ise, ayni araçla hem kendi dükkani, hem de geçtigimiz hafta arkadasinin dükkaninin soyuldugunu belirtti.

Polis ekipleri ise yaptiklari incelemenin ardindan hirsizlarin yakalanmasi için çalisma baslatti.

“Bundan bir hafta kadar önce tarif edilen araç ile hurdacilik yapan arkadasimizin da is yerinden malzemelerini çalmislardi"

20 yillik emeklerinin çalindigini belirten Ümmet Türkoglu, "Sabah saat 08.30 gibi dükkani açmaya geldigimizde kapi kilitlerinin kirildigini ve içeride bulunan malzemelerin çalinmis oldugunu gördük yaklasik 70 ile 80 bin TL arasinda bir zararimiz var. Hirsizlik anini ve kullanilan araci bizim diger is yerine gitmek için servise binen arkadaslar görmüsler. Ancak bizim o saatte müsteriye malzeme verdigimizi sandiklari için müdahale etmemisler. Bundan bir hafta kadar önce tarif edilen araç ile ayni olan ve hurdacilik yapan arkadasimizin da is yerinden malzemelerini çalmislardi" diye konustu.

Kaynak: İHA