AK Parti Heyeti Kagizman'da Bir Takim Ziyaretlerde Bulundu

AK Parti milletvekilleri Kagizman’da bir takim ziyaretlerde bulundu. Heyet daha sonra ilçede yapilan yatirimlari yerinde görerek yetkililerden bilgi aldilar.

AK Parti Heyeti Kagizman'da Bir Takim Ziyaretlerde Bulundu
AK Parti Kars Milletvekilleri 65. Hükümette UDH Bakani Ahmet Arslan, TBMM Tarim, Orman ve Köyisleri Komisyon Baskani Prof. Dr. Yunus Kiliç ve Il Baskani Adem Çalkin, Kagizman’da esnaf ziyareti yapti. AK Parti heyeti daha sonra ilçede yapimi devam Ögretmen Evi’nde incelemelerde bulunarak Ögretmen Evi’nin kisa sürede faaliyete geçmesi için neler yapilacagi konusunda fikir alis verisinde bulundular.

Milletvekilleri Ahmet Arslan, Prof. Dr. Yunus Kiliç ve Il Baskani Adem Çalkin, son olarak Cumhur Ittifaki MHP’li Belediye Baskani Nevzat Yildiz’i makaminda ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler.

AK Parti heyeti basta dogal gaz olmak üzere ilçede yapilan ve yapilacak olan yatirimlari Baskan Nevzat Yildiz ile konustular. Milletvekili Arslan, “Türkiye’nin bekasi için her alanda birlikte mücadelemiz devam ediyor. Halkimiza hiçbir ayrim yapmaksizin hizmet etmeye devam edecegiz. Bu süreçte AK Parti milletvekilleri olarak Kagizman Belediyesi’ne gerek asfalt çalismalari, gerek yerelde olan her türlü ihtiyaca destegimiz devam edecektir” dedi.

Baskan Nevzat Yildiz’da belediye ve Kagizman’a vermis olduklari desteklerden dolayi milletvekillerine tesekkür etti. Ziyaret genel olarak Kagizman konusuldu.
Kaynak: İHA