Kaza Yapan Otomobilde Sikisan Yolcu Itfaiye Tarafindan Kurtarildi

İçel’in Erdemli ilçesinde meydana gelen trafik kazasinda otomobilin ön kisminda sikisan yolcu itfaiyenin aracin kapisi ve kaportasini kesmesiyle kurtarildi.

Kaza Yapan Otomobilde Sikisan Yolcu Itfaiye Tarafindan Kurtarildi


Kaza, ilçeye bagli Kösereli Mahallesi’nden geçen İçel-Karaman yolu üzerindeki Kösereli Gözüloluk yol sapaginda meydana geldi. Karaman-İçel istikametinde ilerleyen S.A. yönetimindeki 33 HA 5034 plakali kamyonet ile tali yoldan çikan O.K. yönetimindeki 01 AIM 07 plakali otomobil çarpisti. Otomobilde bulunan sürücü O.K. ile birlikte A.K., G.A. ile Y.K. adli yolcularda yaralandi. Otomobilin ön koltugunda seyahat eden bir yolcu bulundugu yerde sikisti. Yol güzergahindaki sürücülerin haber vermesiyle kaza yerine itfaiye, jandarma ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi.

Saglik ekipleri yaralilara müdahalede bulunurken, itfaiye ekipleri ise otomobilin ön kismina sikisan yolcuyu kurtarmak için seferber oldu. Otomobilin kapisi ve kaportasi kesilerek yarali yolcu sikistigi yerden çikarildi. 4 yarali ambulanslarla Erdemli Devlet Hastanesi’ne kaldirildi. Kaza ile ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA