Ögrencilerden Özel Cerrahi Hastanesi'ne Mektup Sürprizi

Denizli’de ögrenciler, korona virüs salgini döneminde gece gündüz demeden fedakarca halk sagligi için araliksiz çalisan Özel Cerrahi Hastanesi doktorlari ve saglik çalisanlarina tesekkür mektubu gönderdi.

Ögrencilerden Özel Cerrahi Hastanesi'ne Mektup Sürprizi
Korona virüs salgini nedeniyle pandemi döneminde yasanan kisitlamalar sonrasi, 1 Temmuz tarihi itibariyle normallesme süreci basladi.

Siniflarinda son ders zili çalmadan önce Denizli Çözüm Koleji ögrencileri de, kahraman saglik çalisanlarini unutmadi. Salgina karsi en ön cephede savas veren, halk sagligini korumak adina gece gündüz demeden araliksiz çalisan doktor ve saglik çalisanlarina; duygularini, minnettarliklarini ve tesekkürlerini aktaran mektuplar kaleme aldi. Her biri tüm saglik camiasi adina Denizli Özel Cerrahi Hastanesi’nde görev yapan doktor, hemsire ve saglik çalisaninin ismine özel mektuplari postaladi. Sabah mesailerine geldiklerinde sürprizle karsilasan doktor ve saglik çalisanlari, ögrencilerin tesekkür mektuplariyla duygu seli yasadi. Gelen mektuplari sosyal medya adreslerinden paylasip, tesekkür eden saglik çalisanlari ise, gelecegin mimarisi gençlere cevap mektubu yazarak duygularini paylasti.

“Gençlerin mektubu bize motivasyon oldu”

Denizli Özel Cerrahi Hastanesi Gögüs Hastaliklari Uzmani ve Bashekim Uzm. Dr. Sefik Tarlan, ögrencilerden gelen mektuplarla moral bulduklarini ve duygulandiklarini belirterek, “Ögrencilerimiz, gelecegimiz olan gençlerimiz, çocuklarimizin yazdiklari mektuplar, günümüzü aydinlatti; moral ve motivasyonumuzu yükseltti. Pandeminin agir yükünü omuzlayan saglik çalisanlarimizin yükü bu mektuplar ile daha da hafifledi. Hem ögrencilerimizin hem halkimizin destegi bizim azmimizi ve direncimizi artiriyor. Kalemleriyle duygularini kagitlara döken ögrencilerimizin mektup sürpriziyle, onur ve gurur duyduk. Doktorlarimiz ve saglik çalisanlarimiz, ögrencilerimizin bu içten, güzel mektuplarini sosyal medyalarindan paylasip tesekkür etti. Her birimiz de gençlerimize, birer cevap mektubu yazmanin mutlulugunu yasadik. Denizli Çözüm Koleji ögrencilerine, ögretmenlerine ve Hastanemiz Kurumsal Iletisim ekibine böylesi bir güzelligi bize yasattiklari için tesekkür ediyorum. Korona salgini hem saglik çalisanlarimizin gayreti hem de halkimizin bilinçli olarak salgina karsi topyekûn birlikteligi ve kurallara uymasiyla umarim kisa zamanda hayatimizin ilk siralarindan çikacaktir. Ögrencilerimizin kaleme aldigi her bir mektubun bizim için öneminin büyük oldugunu bir kez daha vurgulamak istiyorum. Gelecekte bu yavrularimizi okumus, egitimlerini ve diplomalarini almis olarak aramizda görmeyi ve bu savasi onlarla beraber yürütmeyi umuyorum” dedi.

Kaynak: İHA