Mezun Olduklari Liseye Gelinlik Ve Damatlikla Geldiler

Kütahya’nin Hisarcik ilçesinde evlenen çift nikah sonrasi okul yillarinda beraber ögrenim gördükleri Çok Programli Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek sinifta ayni sirada oturup anilarini tazelediler.

Mezun Olduklari Liseye Gelinlik Ve Damatlikla Geldiler
Simav ilçesinde bekçi olarak görev yapan 23 yasindaki damat Serkan Uygun, esi ve ayni zamanda sinif arkadasi olan Hamide Boran ile 8 sene önce Hisarcik Çok Programli Lisesinde ögrenim gördükleri esnada tanistiklarini ve birbirlerine asik olduklarini söyledi.



Uygun, “Lise yillarinda okul arkadasim olan Hamide Boran ile birbirimize asik olup arkadasliklarimizi sürdürdük ve 8 yil önce baslayan askimizi evlilikle noktalamaya karar verdik. Nikah sonrasi gelinlik ve damatlikla solugu ilk tanistigimiz ve birbirimize asik oldugumuz Hisarcik Çok Programli Anadolu Lisesinde aldik. Esimle mezun oldugumuz okula gelmek bizi çok heyecanlandirdi. Bizlere gösterdikleri yakin ilgi ve alakadan dolayi okul yönetimine çok tesekkür ediyorum ” dedi.

Karsilarinda gelin ve damadi gören okul görevlileri çok sasirdi. Evli çift, okulda daha önce okuduklari sinifa girerek ayni sirada oturup bol bol hatira fotografi çektirdiler.

Gelin Hamide Boran ise, "Esimle lisede tanismistik. Yillar geçse de birbirimize olan sevgimizden asla vazgeçmedik. Su an ikimizde çok mutluyuz. Hayaldi gerçek oldu. Mezun oldugumuz okulu ziyaretimiz ise bizlere ayri bir mutluluk verdi " diye konustu.

Kaynak: İHA