LG'den Ekran Basinda Uzun Zaman Geçirenlere Özel Monitör

LG Ergo monitörleri, her yöne kolayca hareket ettirebilme özelligi ile profesyonellerin saglik ve konforunu korumaya yardimci oluyor.

LG'nin tasarladigi monitörler, net bir görüntü sunmasinin yani sira, uzun süre çalisanlarin sagligini da koruyor.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, bazi meslek gruplarinda çalisanlar, isleri geregi çok uzun saatlerini monitör basinda geçirmek zorunda kaliyor. Bu zorunlu durum kendilerine bas, boyun, omuz ve sirt agrisi, göz yorgunlugu ve omurga ve durus bozukluklari olarak geri dönüyor. Bugüne kadar meslek hastaligi olarak nitelendirilen bu durumun önüne geçmek aslinda bir monitör degisimi kadar kolay oluyor. LG Electronics (LG), uzun süre ekran basinda kalmak zorunda olan profesyonellere yönelik olarak gelistirdigi 4K Ergonomik monitörleri ile bu tür zorluklarin üstesinden geliyor.

LG Ergo monitörleri, her yöne kolayca hareket ettirebilme özelligi ile profesyonellerin saglik ve konforunu korumaya yardimci oluyor. Çalisanlar monitörleri istedikleri açiya ve kendi vücut durumlarina göre ayarlayabiliyor, böylelikle durus, çalisma tarzi ve konforlarina uygun en iyi pozisyonu bulabiliyorlar. Monitörlerde yer alan ve göz hizasina göre tasarim mantigindan yola çikarak olusturulan Ergo stand, esneklik disinda ekranin ergonomik bir sekilde genisletilip daraltilmasini, döndürülmesini, ekseni etrafinda çevrilmesini, yükseltilip egilmesini mümkün hale getiriyor. LG’nin teknolojik ve ergonomik olarak gelistirilmis standi, her kullanicinin ihtiyaçlarina mükemmel bir sekilde uyum saglayan bir is istasyonu olusturmasina olanak taniyor ve yüksek ayarlanabilirlik düzeyi sayesinde kullanicinin iyi bir fiziksel durus gelistirmesine yardimci oluyor. Böylelikle profesyoneller bir yandan görülmemis bir konfora sahip oluyorlar, diger yandan verimlilik ve üretkenlikleri artiyor.

3840x2160 UHD 4K IPS/VESA Ekran HDR400 ve sRGB yüzde 99 ile sira disi bir görüntü kalitesi sunan LG UltraFine Monitörler (model 27UN880-B) 27 inç 4K IPS ekran, farkli bakis noktalarindan renk kaymasini azaltarak rahat bir izleme deneyimi sunuyor. 27UN880'in kompakt tasarimi ayrica, masaüstünde çok az yer kapliyor ve kolay kurulum olanagi sagliyor. Kullanicilarin daginikliktan uzak bir ortamda çalismasini saglayan 27UN880-B'nin USB-C Tek Kablo çözümü; net 4K ekrana, tek bir kablo ile laptop sarj gücüne (60W'a kadar) ve veri transferine olanak taniyor.

Kaynak: AA