Kendisini Polis Olarak Tanittigi Vatandasi 15 Bin TL Dolandiran Sahislar Tutuklandi

Kocaeli’nin Izmit ilçesinde kendisini polis olarak tanitip vatandasi, kimlik sorgulamasi yaptiktan sonra 15 bin TL dolandiran 2 sahis yakalandi. Hakim karsisina çikartilan sahislar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kendisini Polis Olarak Tanittigi Vatandasi 15 Bin TL Dolandiran Sahislar Tutuklandi
Olay, 5 Haziran tarihinde Kocaeli’nin Izmit ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sokakta yürüyen bir vatandasin yanina gelerek sohbet etmeye basladi.

Daha sonra vatandasin yanina gelen bir sahis daha kendisini polis olarak tanitarak, kimlik sorgulamasi yapacagini söyledi.

Bu sirada vatandasin üzerinde bulunan 15 bin TL parasi, kendisini polis olarak tanitan ve sohbet etmek için yanina gelen iki sahis tarafindan dolandirildi.

Yasanan olayin ardindan dolandirilan vatandas, durumu polis ekiplerine bildirdi. Olayla ilgili polis ekipleri tarafindan inceleme baslatildi. Ekipler tarafindan yapilan incelemeler neticesinde, vatandasi dolandiran sahislarin I.K. ve I.Ö. oldugu tespit edildi. Ekipler tarafindan sahislar Istanbul’da düzenlenen operasyonla yakalandi. Emniyetteki islemlerinin ardindan Kocaeli Adliyesine sevk edilen I.K. ve I.Ö. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA