Kardeslerin Sünnet Olma Hayalini AK Parti Gerçeklestirdi

Amasya’nin Tasova ilçesinde AK Parti Ilçe Baskanligi, maddi imkansizlar nedeniyle çocuklarini sünnet edemeyen ailenin isteklerini geri çevirmedi. Çocuklarin hayallerine kavusmasi için ne gerekiyorsa yapan AK Parti Tasova Ilçe Baskanligi, iki çocugun daha yüzünü güldürdü.

Kardeslerin Sünnet Olma Hayalini AK Parti Gerçeklestirdi
Tasova Belediye Baskani’nin esi Kevser Öztürk, AK Parti Tasova Ilçe Baskani Tekin Sobaci, AK Parti Kadin Kollari Baskani Dilek Algül, Tasova Devlet Hastanesi Müdürü Isa Akgül ve saglik personeli, Tasova’ya bagli Kizgüldüren köyünde yasayan Berat Temur (9) ve Yakup Temur (5) kardeslerin evine giderek sünnet olma hayalini gerçeklestirdi.

AK Parti Tasova Ilçe Baskani Tekin Sobaci, “Bugün önemli bir güne sahitlik ettik. Kizgüldüren köyünde Temur ailesinin çocuklarinin sünnetlerini gerçeklestirdik. Belediye baskanimizin esi hanimefendi burada, kadin kollari baskanimiz, Fatma Hanim, hastane müdürümüz Isa Bey sag olsunlar organize ettiler. Bizler de bugüne sahitlik etmek üzere burada bulunduk. Kardeslerimizin Rabbim damatligini göstersin insallah” dedi.

Sünnet olan çocuklarin annesi Sabiha Temur, “Çocuklari sünnet ettirmek istiyordum ama maddi durumumdan dolayi yapamadim. Hastaneyi aradik dediler ki ’pandemiden dolayi yapamiyoruz.’ Allah razi olsun ilçe baskanimizin esinden, onun yanina gittim. Ilçe baskanimiz sebep oldu. Allah razi olsun AK Partimizden” diye konustu.

Kaynak: İHA