Çalinan Araci Için Ifade Verirken Polis Hirsiz Ve Araci Bulup Sahibine Teslim Etti

Antalya’da çalinan araç, araç sahibinin karakolda sikayette bulunup ifade verirken, polis araci hirsizla birlikte yakalayip araci sahibine teslim etti. Çaldigi araçla birlikte yakalanan, uyusturucu ve hirsizliktan çok sayida kaydi bulunan süpheli çikarildigi mahkeme tarafindan tutuklandi. 2 saat sonra çalinan aracina kavusan Ibrahim Çetin, aracini bu kadar kisa sürede bulan polislere tesekkür etti.

Çalinan Araci Için Ifade Verirken Polis Hirsiz Ve Araci Bulup Sahibine Teslim Etti
Olay, Manavgat ilçesinde yasandi. Edinilen bilgiye göre, Demokrasi Bulvarinda bir apartmanin merdivenleri boyayan Ibrahim Çetin isimli boya ustasi, Selale Polis Karakoluna gelerek, boya yaptigi apartmanin önüne Demokrasi Bulvari üzerine park ettigi 07 JR 024 plakali aracinin çalindigini söyledi.

Ibrahim Çetin karakolda ifade verirken harekete geçen Manavgat Emniyet Müdürlügü Asayis Büro Amirligi ekipleri, isyerlerinin güvenlik kameralari ve Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarindan araci çalan kisinin kimligini ve hangi istikamete gittigini belirledi. Ekipler, yaklasik 2 saat sonra araci çalan kisiyle birlikte Kavakli Mahallesinde yakaladi.

Ifade verip çikarken aracina kavustu

Karakolda ifadesini tamamlayip gitmeye hazirlanan Ibrahim Çetin hayatinin en büyük sürprizi ile karsilasti. Asayis Büro Amirligi ekipleri, aracinin bulundugunu bir eksigi olup olmadigini kontrol etmesini istedi. Araci karsisinda gören Çetin, polislere tesekkür etti.

Kendisinin boyacilik yaptigini belirten Ibrahim Çetin, Demokrasi Bulvarindaki binanin korkuluklarini ve merdiven bosluklarini boyadigini belirterek, “Aracimi boya yaptigim binanin önüne park ettim. Bagajinda boya malzemeleri vardi. Kullandigimiz malzemeler bitince gelip arabanin bagajindan aliyorduk. Hava çok sicak oldugu için kemerinde arabanin anahtarinin da oldugu pantolonumu çikarip sort giydim. Arkadasim malzeme almak için disari çiktiginda aracimin olmadigini söyledi.

Hemen gidip pantolonumu kontrol ettigimde pantolonumda takili anahtarin olmadigini, paralarimin da alindigini gördüm. Hemen polise haber verdik. Ben gidip karakolda ifade verdigim sirada yaklasik 2 saat içerisinde aracimin bulundugunu, hirsizin yakalandigini ögrendim. Allah polislerimizden razi olsun” dedi.

Kaynak: İHA