Bergama'da Yapilacak Millet Bahçesi Ve Zeytin Park Tanitildi

Izmir'in Bergama ilçesinde yapilmasi planlanan millet bahçesi ve zeytin park projelerinin esnaf, muhtar ve oda baskanlarina tanitilmasi için toplanti düzenlendi.

Bergama Kültür Merkezi'ndeki toplantida projeler hakkinda bilgi veren Belediye Baskani Hakan Kostu, iki projenin de Bergama'da uzun yillardir beklenen köklü degisikligi saglayacagini belirtti.

Koronavirüs salginina ragmen iki yillik görev süresi içerisinde proje planlamalari, etüt çalismalari ve ihale hazirliklarini yaptiklarini kaydeden Kostu, millet bahçesi ve içerisinde Çamli Park Projesi'nin hizli bir sekilde yapilmasi için çalismalarin takip edilecegini ifade etti.

Kostu, millet bahçesi içinde ticari alanlar olusturacaklarini aktararak, "Bu proje Bergama'daki herkesin ortak istekleri ile olusturulmus bir proje. Projemizi Bergama'ya en yarayisli, otoparkiyla, trafik düzeniyle ortaya çikarmaya çalistik. Projemizi olusturmadan önce sehrimizde faaliyet gösteren mimarlari, mecliste grubu bulunan partilerin grup baskanlari ve oda baskanlari için toplanti düzenledik. Bu proje bir yillik çalisma sonucunda ortaya çikti." ifadelerini kullandi.

Kostu zeytin park projesiyle ilgili de yakinda ihaleye çikilacagini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA