Aydemir TBMM'de Erzurum Ilçelerini Örnek Gösterdi

TBMM Genel Kurulu’nda konusan AK Parti Erzurum Milletvekili Erzurum’daki siyaset ve ekonomi düzlemindeki fikri zenginligi gündeme tasiyarak, Askale, Ispir ve Pazaryolu ilçelerini örnek gösterdi. Milletvekili Aydemir, sosyal ve ekonomik büyüme ve gelismenin beyin firtinasi ve kardeslik hukukunun korunmasiyla saglanabilecegine isaret etti.

Aydemir TBMM'de Erzurum Ilçelerini Örnek Gösterdi
Aydemir’den Askale Örnegi

AK Parti Siyaset tarzini dile getiren Milletvekili Aydemir sunumunda, Askale’deki kardeslik hukuku odagindaki hassasiyeti aktararak, ‘Siyasi tarzimizin en kestirme tarifini Askale’deki AK Parti ilçe yöneticileri yapiyor ve diyorlar ki: “Siyasetimizin amaci, kardeslik hukukun korunmasi, kardeslik degerinin bozulmadan gelecek nesillere tasinmasidir.” ‘ dedi.

Ispir’deki Fikri Birlilik

Kalkinma ve gelismede, kararlilik ve istikrarin önemini ifade eden Milletvekili Aydemir, Erzurum’un Ispir ilçesindeki düsünce mihverine dikkat çekerek, ‘Bir baska marka ilçemiz Ispir AK Parti yöneticilerimiz ise maksadi söyle tarif ediyorlar: “Erzurum özelinde marka ilçeler konseptinin öne çikarilmasini önemsiyoruz. Böylelikle, göç olgusu ya da göç etme zihniyetinin izale edilmesi öncelikli amacimizdir.” ‘ diye konustu.

Pazaryolu ve Isik Dogudan Dogar, Hikmeti

Konusmasinda ‘Isik Dogu’dan Dogar’ hikmetini paylasan Milletvekili Aydemir, ‘Ve bir baska nadide ilçemiz Pazaryolu AK Parti ilçe teskilati ise “‘Isik dogudan dogar.’ hikmeti çerçevesinde ilimizde, ilçemizde fikri zenginlige dikkat çekmek istiyoruz.” diyor ve ilave ediyorlar: “Sosyoekonomik kalkinmamiz hedefinde beyin firtinasi, düsünce zemini olusturmak için gayretimiz vardir, bunu çok mübarek bir gaye olarak görüyoruz.” Biz de, bu millet mabedinden bu yüksek düsünceleri dillendiren kardeslerimize minnettarligimizi ifade ediyoruz.’ dedi.

Kaynak: İHA