Apartman Boslugundan Kaçmaya Çalisan Süpheli Tutuklandi

Kusadasi Ilçe Emniyet Müdürlügü’ne bagli Narkotik ve Asayis ekipleri tarafindan düzenlenen huzur operasyonundan polislerden kaçan bir kisi apartman boslugunda yakalandi.



Kusadasi Ilçe Emniyet Müdürlügü’ne bagli Narkotik ve Asayis ekipleri operasyonlarini sürdürüyor. Edinilen bilgiye göre, Ikiçesmelik Mahallesi’nde uyusturucu madde sattigi ileri sürülen R.K., isimli kisi gözaltina alindi. Evinde yapilan aramada 12 parça halinde satisa hazir toplamda 14.95 gram esrar maddesi ele geçirildi. Ayrica Asayis Büro Amirligine bagli ekipler Kadinlar Denizi Mahallesi’nde bir ikamete operasyon düzenledi.

Süphelilerin evin kapisini kilitlenmesi üzerine çilingir yardimi ile kapiyi açan polisler B.E.P., isimli süpheliyi gözaltina aldi. Yapilan aramada ise E.S. isimli kisinin tuvaletin penceresinden kaçtigini gördü. Apartman bosluguna kaçan E.S., 4’üncü kata kadar kaçti. Süpheli polis ekiplerince 4’üncü katta apartman boslugunda yakalandi. Yapilan üst aramalarinda ise B.E.P. isimli kisinin üstünden 3 gram kristal diye tabir edilen metamfetamin uyusturucu madde ele geçirildi. Apartman boslugundan kaçmaya çalisan süphelinin yapilan GBT kontrolünde ise, Basit yaralama, Hakaret, Tehdit, Uyusturucu veya uyarici madde ticareti yapma veya saglama, Yaralama suçlarindan arandigi ayrica bina için de muhafaza altina alinmis olan esya hakkinda suçundan 4 Yil 2 Ay kesilmis hapis cezasi bulundugu ögrenildi. Süpheliler yapilan sorgulamanin ardindan adliyeye sevk edildi. Süphelilerden E.S., isimli kisi tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA