Ankara Büyüksehir Belediyesi, Kendi Çiçegini Üretmek Üzere Sera Kuracak

Sera yapimina ve Temelli göleti yakinindaki rekreasyon alaninin bakim, onarim ve yenilenmesine iliskin ihaleler 9 Temmuz'da gerçeklestirilecek.

Ankara Büyüksehir Belediyesi, Kendi Çiçegini Üretmek Üzere Sera Kuracak
Ankara Büyüksehir Belediyesi ANFA Genel Müdürlügü, "Üretim Amaçli Sera Tesisi Kurulum Malzemesi Temini ve Kurulumu" ve "Temelli Rekreasyon Alani Bakim, Onarim, Yenileme Isi" için 9 Temmuz'da ihaleye çikacak.

Büyüksehir Belediyesinden yapilan açiklamaya göre, kendi çiçegini üretmek amaciyla sera tesisi kurmak için harekete geçen ANFA Genel Müdürlügü, "Üretim Amaçli Sera Tesisi Kurulum Malzemesi Temini ve Kurulumu Isi" için Altinpark ANFA Ihale Salonu'nda 9 Temmuz Cuma saat 14.30'da ihale düzenleyecek. Ihale konusu isin tamamlanmasi sonrasinda üretilecek çiçekler Ankara'nin dört bir yanina dikilecek.

Yeni seralar kurarak maliyetleri azaltmayi hedefleyen ANFA, ilk sera tesisini Beypazari'nin Çakiloba Mahallesi'nde kurmayi planliyor.

???????- Temelli'deki rekreasyon alaniyla ilgili ihale

Temelli göletinde park yapimi için çalismalara baslayan Büyüksehir Belediyesi, gölete yakin yaklasik 900 dönümlük parkta yetiskin agaçlar, çiçekler ve çim alanlarina agirlik vermeyi amaçliyor. Buna iliskin "Temelli Rekreasyon Alani Bakim, Onarim, Yenileme Isi" ihalesi de 9 Temmuz Cuma saat 10.30'da gerçeklestirilecek.

Açik artirma yöntemiyle düzenlenecek ihaleler, ABB TV ve Büyüksehir Belediyesi sosyal medya hesaplarindan canli yayinlanacak.

Ihaleye katilmak isteyenler detayli bilgilere www.anfa.com.tr adresinden ulasabilecek.
Kaynak: AA