Ünlü Sarkici Irmak Arici, Marmaris Konserine Çikmadi, Hayranlari Isyan Etti

Mugla’nin Marmaris ilçesindeki bir eglence merkezinin açilisinda sahne almak üzere anlasmaya varilan ünlü sarkici Irmak Arici konsere çikmadi. Arici’nin hayranlari duruma isyan ederken, isletme sahibi de tepki göstererek konuyu yargiya tasiyacaklarini belirtti. Ünlü sanatçi ise yaptigi açiklamada, iddialari kesinlikle kabul etmedigini belirterek, "Isin aslini çok kisa zamanda her birimiz görecegiz. Sizlerle elimde olan videolardan sadece bir tanesini paylasacagim." dedi.

Ünlü Sarkici Irmak Arici, Marmaris Konserine Çikmadi, Hayranlari Isyan Etti


Pandemi sürecinde 22 aydir kapali olan eglence mekanlarinin kademeli normallesmenin üçüncü etabi kapsaminda yayimlanan yeni genelge ile açilmasinin ardindan isletmeciler, ünlüler ile konser düzenleme planlari yapmaya basladi.

Marmaris ilçesindeki Barlar Sokagi’ndaki bir mekan dün açilis için ünlü sarkici Irmak Arici ile anlasti. Ancak, iddiaya göre tüm hazirliklari tamamlanan ve konser için geri sayim yapilan mekanda Arici sahneye çikmadi. Mekani dolduran ünlü sarkicinin hayranlari duruma isyan ederken, isletme sahibi Kamil Issi’da Arici’ya tepki gösterdi. Arici’nin hayranlari isletmenin sosyal medya hesaplarini tepkilerini gösterir mesaj yagmuruna tuttu.

"Konuyu yargiya tasiyacagiz"

Eglence mekani isletmecisi Kamil Issi mesajlasmalarin ekran görüntüsünü sosyal medya hesaplarinda paylasarak, sarkicinin ve asistaninin uçak biletini aldigini, konaklamak istedigi otelin de ayarlandigini ancak sarkicinin sahne almamasindan dolayi magdur oldugunu belirtti.

Konuyu yargiya tasiyacaklarini kaydeden Issi, "Bin 300 kisi Irmak Arici konseri için geldi. Ancak hanimefendi konsere hiç bir sebep belirtmeden gelmedi. Hem isletme olarak hem de sahsimin prestiji açisindan zor durumda kaldim. Zarar ettik. Konuyu yargiya tasiyacagiz" dedi.



"Olaylar bildiginiz gibi degil"

Sarkici Irmak Arici sosyal medya hesabi üzerinden konsere çikmama sebebi ile ilgili bir video yayinlayip açiklama yaparak, "Marmaris konserimiz için Istanbul’dan Dalaman Havalimani’na indik. Marmaris’teki hayranlarimizla, sevenlerimizle bulusmak için, Dalaman’a gelmek için 5 saat boyunca Istanbul’da havalimaninda bekledik. Konsere gelmeyecek bir insanin saniyorum ki Dalaman Havalimani’nda bir isi yoktur. Kesinlikle bu iddialari kabul etmiyorum. Isin aslini çok kisa zamanda her birimiz görecegiz. Sizlerle elimde olan videolardan sadece bir tanesini paylasacagim. Dalaman Havalimani’na indikten sonra ne yazik ki henüz daha araba kullanmayi yeni ögrenen soför olmayan çok efendi bir arkadasi gönderdiler. Kendisinin kesinlikle bir suçu yok. Suç organizatör ve mekan sahibinindir. Gerekli islemleri avukatim araciligi ile yapacagim. Bu güne kadar beni hiç böyle görmediniz. Bu saatten sonra da insallah göremeyeceksiniz. Marmaris’teki hayranlarimdan çok çok özür diliyorum. Her birinin ayaklarina saglik. Belki orada sizlerle bulusamadim. Çünkü hiç enerjim yoktu beni asla böyle görmenizi istemedim. Marmaris biletini DM yoluyla yada bizlere mail yoluyla paylasan bütün hayranlarima özel bir konser yapacagima seref sözü veriyorum" diye konustu.

Kaynak: İHA