Pamukkale'de Sosyal Tesislerde Sona Yaklasildi

Pamukkale Belediyesinin bölgeye deger katacak olan projesi Aktepe Sosyal Tesisleri’nde sona yaklasildi. Pamukkale Belediye Baskani Avni Örki, incelemelerde bulundugu Aktepe Sosyal Tesisleri’nin yakin zamanda hizmete girecegini ifade etti.

Pamukkale'de Sosyal Tesislerde Sona Yaklasildi


Pamukkale Belediyesi önemli projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Sadece insa edildigi Aktepe mahallesine degil tüm ilçeye hatta kente deger katacak olan Aktepe Sosyal Tesisleri’nde sona yaklasildi. 10 bin metrekarelik kapali alana sahip olan tesisin maliyeti 7,5 milyon TL. Aktepe Sosyal Tesisleri’nde salon sporlari odalari, arsiv binasi, kapali otopark, alisveris merkezi, dükkanlar, toplanti ve nikah salonlari, dügün salonlari, robotik kodlama ve egitim alani, müzik egitim merkezi, kafeterya gibi alanlar bulunacak. 1000 metrekarelik alanda insa edilen tesis salon sporlari ile spor alaninda, robotik kodlama ve egitim alani, müzik egitim merkezi ile egitim gibi birçok alandaki eksiklikleri kapatacak. Engelsiz yasam merkezi özelligine de sahip olacak tesiste çalismalarda sona yaklasildi.

“Dev bir tesis daha ilçemize kazandiriliyor”

Iç bölümlerdeki çalismalar neredeyse tamamlanirken, tesisin gece isiklandirilmis hali de dikkat çekici güzellige sahip. Pamukkale Belediye Baskani Avni Örki, Aktepe Sosyal Tesisleri’nde incelemelerde bulundu. Tesiste yapilacak olan bölümlerle ilgili bilgiler alan Baskan Örki, tesisin yakin zamanda hizmete sunulacagini müjdeledi. “Dev bir tesis daha ilçemize kazandiriliyor” diyen Baskan Örki; “Bölgemize ve ilçemize arti bir deger katacak olan Aktepe Sosyal Tesisleri’nde çalismalarda sona yaklasildi. Artik detay çalismalar kaldi. Bunlar da tamamlandiginda bölgede yasayan vatandaslarin ihtiyaçlarinin birçogunu karsilayacak olan Aktepe Sosyal Tesisleri simdiden tüm vatandaslarimiza hayirli olsun” dedi.

Kaynak: İHA