Adana'da 61 Yasindaki Kadini Öldüren Zanli Yakalandi

Adana’nin Feke ilçesinde 61 yasindaki kadini öldürüp kaçan zanli gözaltina alindi.

Adana'da 61 Yasindaki Kadini Öldüren Zanli Yakalandi
Edinilen bilgiye göre, olay, ilçeye bagli Kizilyer Mahallesinde 1 Haziran günü meydana geldi. Iddiaya göre, biri kiz iki çocuk annesi Durdu Kadem Kiziloluk (61) 30 yil önce esinden ayrildi. Kiziloluk, bosandiktan sonra bir kamu kurumunda ise girip iki çocugunu okuttu. Kiziloluk, emekli olduktan sonra yaz aylarini köyü Kizilyer’e yaptirdigi evde geçirmeye basladi.

Iddiaya göre, 2011 yilinda kiz kaçirma meselesi yüzünden cezaevinden çikan Aydin Mehmet A. (51), kadini rahatsiz etmeye basladi.

Kiziloluk, sahsi bir kez sikayet etti ancak Aydin Mehmet A. Kizioluk’u rahatsiz etmeye devam etti. 1 Haziran aksam üzeri de Kiziloluk’un evinden komsulari tüfek sesi duydu. Bunun üzerine hemen jandarmaya haber verildi.

Jandarma, olay yerine geldiginde Kiziloluk’u evin bahçesinde kanlar içinde yerde yatarken buldu. Saglik görevlilerine haber verildi.

Ancak Kiziloluk’un hayatini kaybettigi belirlendi. Jandarma yaptigi çalismada cinayeti maktulü bir yildir rahatsiz eden Aydin Mehmet A.’nin isledigini saptayip zanliyi bulmak için çalisma baslatti. Kiziloluk’un cenazesi ise otopsi yapilmak üzere adli tip kurumu morguna kaldirildi. Cenaze otopsinin ardindan iki çocugu ve kardesleri tarafindan alinarak Kabasakal Mezarligi’nda topraga verildi.

Jandarma ekipleri yaptiklari çalismada katil zanlisini dün Feke’nin Sögüt Mahallesinde oldugunu belirledi.

Jandarma mahalleye yaptigi baskinda zanliyi saklandigi evde gözaltina aldi.
Kaynak: İHA