Peugeot'dan Sifir Faizli Temmuz Kampanyasi

Ay boyunca devam edecek kampanya kapsaminda, tüm Peugeot, modellerinde geçerli 12 ay boyunca sifir faizli kredi imkani sunuluyor.

Peugeot Türkiye, sifir faizli kredi ve uygun ödeme seçeneklerine temmuz ayinda da devam ediyor.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, ay boyunca devam edecek kampanya kapsaminda, tüm Peugeot, modellerinde geçerli 12 ay boyunca sifir faizli kredi imkani sunuluyor.

Bununla birlikte, avantajli satin alma teklifleri de ay boyunca otomobil severleri bekliyor.

Kampanya kapsaminda, B-SUV'un lideri Peugeot, SUV 2008'e, 60 bin TL için 12 ay sifir faiz firsati imkaniyla sahip olunabiliyor.

Tasarimi, yenilenen ön yüzü, farkli gövde renkleri ve Black Pack seçenegi ile dikkat çeken yeni Peugeot SUV 3008'de ve 7 kisilik oturma kapasitesi, yeni Peugeot i-Cockpit ve Night Vision ile segmentinde tek 1,5 lt BlueHDi dizel motora sahip yeni Peugeot SUV 5008'de ise 90 bin TL için 12 ay yüzde 0 faizli kredi avantaji saglaniyor.

Peugeot Türkiye'nin avantajli temmuz ayi firsatlari tasarimi ve teknolojisiyle göz dolduran iddiali sedan ve hatchback modellerinde de sunuluyor.

2020 yilinda Avrupa'da yilin otomobili ödülüne (European Car of the Year) layik görülen, dinamik ve enerjik tasarimiyla tamamen farkli, özgün bir durus sergileyen yeni Peugeot 208, 16 bin TL için 12 ay yüzde 0 faizli kredi veya 36 bin TL için 12 ay yüzde 0,99 seçenekleriyle dikkatleri çekiyor.

Peugeot 208'de fiyatlar 199 bin TL'den basliyor. Yenilikçi teknolojiler ve sürüs keyfinin mükemmel birlesimi ile sinifindaki standartlari yeniden belirleyen Peugeot 508 ise 90 bin TL için 12 ay yüzde sifir faiz firsatiyla satisa sunuluyor.
Kaynak: AA