Denizde Kaybolan Sahsi Arama Çalismalarina Ara Verildi

Samsun’un Bafra ilçesinde denizde bogulma tehlikesi geçiren anne ile kizi kurtarilirken, onlari kurtarmak için denize girerek kaybolan kuzenlerini arama çalismasina yarin devam edilecek.

Denizde Kaybolan Sahsi Arama Çalismalarina Ara Verildi
Olay, Bafra ilçesi Kosu Mahallesi’nde 17.30 siralarinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ankara’dan yakinlarinin dügünü için Samsun’a gelen Sevilay Kiliç (41), kizi Elif Kiliç (13) ve kuzeni Emre Kiliç (30) deniz kenarina gitti. Burada mendirek üzerinde kayaliklardan kayan 13 yasindaki Elif Kiliç, denize düstü. Denize düsen kizini kurtarmak için anne Sevilay Kiliç suya atladi. Anne-kizin çirpinislarini gören kuzenleri Emre Kiliç da onlari kurtarmak için denize atladi. Kayaliklarda balik tutan 2 kisi tarafindan anne-kiz bogulmaktan son anda kurtarilirken, Emre Kiliç ise denizde kayboldu. Bogulmaktan son anda kurtarilan anne-kiz, 112 acil servis ekiplerince Bafra Devlet Hastanesi’ne kaldirildi.

Anne-kizi kurtarmak isterken denizde kaybolan Emre Kiliç, olay yerine gelen Samsun Il Emniyet Müdürlügü Deniz Limani Sube Müdürlügü Su Alti Grup Amirligi’ne bagli dalgiç polisler, Sahil Güvenlik Komutanligi’na bagli ekipler ve Il Jandarma Komutanligi su alti arama kurtarma ekipleri tarafindan yürütülen arama çalismalarina havanin kararmasiyla ara verildi.

Arama çalismalari yarin sabah helikopter destegi ile devam edecek.
Kaynak: İHA