4 Yil Önce Fenomen Oldugu Kurban Kesimini Yeniledi

Kocaeli’nin Kandira ilçesinde 4 yil önce kestigi kurbanin iskeletini bozmadan etlerini ayiran ve sosyal medyaya fenomen olan Orçun Mavis, bu bayramda da gündem olan kesimini tekrar etti. Mavis, kesim isleminin her saniyesini ise kayda aldi.

4 Yil Önce Fenomen Oldugu Kurban Kesimini Yeniledi
Yaklasik 4 yil önce Kurban Bayraminda iskeletini bozmadan kesigi kurban ile fenomen olan süt üretim çiftligi isletmecisi Orçun Mavis, bu bayramda da ilginç kesimini yeniledi. Kandira’daki üretim çiftliginde aile olarak aldiklari 3 yasindaki mandayi kesime alan Mavis, 4 yil önce sosyal medyada paylasim ve begeni yagan kesim teknigini yeniden uyguladi. Kestigi kurbanin iskeletini bozmadan etlerini ayiran Mavis, kurbaninin kesim anlarini ise kayda aldi. Kesimin tamamlanmasinin ardindan hayvandan kalan iskeleti ip yardimi ile askiya alan Mavis, tamamladigi kesimin ardindan kalan iskelet ile de hatira fotografi çekildi.

Kestigi denilen mandayi, insanlarin çok tercih etmedigini söyleyen Mavis, etinin lezzetli ve dana etinden daha saglikli oldugunu dile getirdi. 4 yil aradan sonra fenomen kesimini tekrar ettigini söyleyen Mavis, kurbanlik hayvandan geriye kalan iskeleti ile de poz verdi.
Kaynak: İHA