AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Mehmet Özhaseki, Kayseri'de Konustu Açiklamasi

'Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan'in yakin bir arkadasi olarak söylüyorum, gece yarilarina kadar çalisan, Allah rizasi için kosturan bir zat var. Bu problemleri de çözeriz Allah'in inayetiyle. Tüm dünya karsimizda olsa da çözeriz'

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Baskan Yardimcisi Mehmet Özhaseki, "Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan'in yakin bir arkadasi olarak söylüyorum, gece yarilarina kadar çalisan, Allah rizasi için kosturan bir zat var. Bu problemleri de çözeriz Allah'in inayetiyle. Tüm dünya karsimizda olsa da çözeriz." dedi.

Özhaseki, Kayseri'de hayirseverler ve Melikgazi Belediyesi is birligi ile Yesilyurt Mahallesi'nde yapimi tamamlanan Hamdi-Zarife Sanliünal Camisi'nin açilisina katildi.

Cuma namazini bu camide kilan Özhaseki, açilis töreninde, çok parasi olanin degil, kazanci helal olan ve ahireti düsünen kisilerin hayir islerinde bulunabilecegini söyledi.

Kayseri'nin tarihinde de hayir islerinin bulundugunu anlatan Özhaseki, yakin zamanda degeri 300 milyon lira olan bir arazinin Kayserili hayirsever tarafindan bagislandigini dile getirdi.

Hayirseverlikte önemli bir noktada olduklarini vurgulayan Özhaseki, sunlari kaydetti:

"Bu topraklarda dogduk, büyüdük, ezanlarimiz okunuyor, bayragimiz dalgalaniyor, Istiklal Marsi'mizi okuyoruz, rahatça evimize gidip gelebiliyoruz. Çok sükür terör belasindan da kurtulduk. Ufak tefek sikintilarimiz olabilir. Olacak arkadaslar, tarih boyunca olmustur, bundan sonra da olur. Allah'in izni ile iyi niyetli yöneticiler bunlari çözer. Sonuna kadar itimadimiz var. Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan'in yakin bir arkadasi olarak söylüyorum, gece yarilarina kadar çalisan, Allah rizasi için kosturan bir zat var. Bu problemleri de çözeriz Allah'in inayetiyle. Tüm dünya karsimizda olsa da çözeriz. Ama biz birlikte ve beraber olalim. Birbirimiz için çalisalim. Zenginlerimiz, kazandiklarindan orta gelirliler ve dar gelirler için harcasinlar. Inanin ki önümüz aydinlik. Hamdi agabeyimin (Hamdi Sanliünal), yurt disinda çalisip biriktirdigi tertemiz kazanci ile cami yaptirmasindan dolayi ellerinden öpüyorum."

Melikgazi Belediye Baskani Mustafa Palancioglu da hayirsever Hamdi ve Zarife Sanliünal çiftine katkilarindan dolayi tesekkür etti.

Konusmalarin ardindan hayirsever Hamdi ve Zarife Sanliünal çifti ile protokol üyeleri hatira fotografi çektirdi.

Programa AK Parti Milletvekili Taner Yildiz, Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Memduh Büyükkiliç, AK Parti Il Baskani Saban Çopuroglu ve ilçe belediye baskanlari katildi.
Kaynak: AA