Baskan Tahmazoglu'ndan Bayram Öncesi Anlamli Ziyaret

Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, Vali Davut Gül ile birlikte Kurban Bayrami öncesinde sehit mezarligini ve sehit ailelerini ziyaret etti.

Baskan Tahmazoglu'ndan Bayram Öncesi Anlamli Ziyaret
Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, Vali Davut Gül, Sehitkâmil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu,Il Jandarma Komutani Jandarma Albay Hüseyin Bekmez ile birlikte Kurban Bayrami öncesinde sehitligi ziyaret ederek sehitlerimizin mezarlarina karanfil biraktiktan sonra sehit ailelerini evlerinde ziyaret ettiler.

"Sehitlerimizi rahmetle aniyorum"

Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, ülkemiz için canlarini feda eden sehitleri rahmet ve minnetle andigini belirterek, “Öncelikle tüm vatandaslarimizin mübarek Kurban Bayramini kutluyorum. Kurban demek rabbimize ve birbirimize yakinlasma demek. Arife gününde sehit ailelerimizi Valimiz Davut Gül ile birlikte ziyaret ettik. Bu cennet vatan için canlarini seve seve feda eden tüm sehitlerimizi rahmetle aniyor, Gazilerimize de sükranlarimizi iletiyorum. Allah onlardan razi olsun. Bu vesile ile tekrar tüm vatandaslarimizin Kurban Bayramini kutluyor herkese saglik, mutluluk ve huzur dolu bir bayram geçirmesini diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA