Bakan Pakdemirli Açiklamasi 'Bu Müstesna Günleri Vatandaslarimizin Sorunsuz Biçimde Geçirmesi Için Tüm Tedbirleri Aldik'

Tarim ve Orman Bakani Bekir Pakdemirli, bayramlarin dayanismanin, paylasmanin ve kardesligin derinden hissedildigi çok özel günler oldugunu belirterek, "Bu müstesna günleri vatandaslarimizin sorunsuz bir biçimde geçirmesi için tüm tedbirleri aldik” dedi.

Bakan Pakdemirli, Kurban Bayrami dolayisiyla yayimladigi mesajda bayram günlerine özel önlemler alindigini belirterek, “Tüm dünyayi etkisi altina alan pandemi kosullarinda gerekli tüm tedbirleri alarak, halkimiza hizmet etmenin mutlulugu içindeyiz. Vatandaslarimizin vazifelerini rahatlikla yerine getirebilmeleri için il ve ilçe müdürlüklerimizle aktif bir biçimde sahadayiz. Bu Kurban Bayrami’nda da yeterli kurbanligimiz mevcut. Dini vecibelerimizi yerine getirirken hayvanlarin da bir can tasidigini unutmayarak, usulüne uygun olarak hareket edecegimizden hiç süphem yok. Bu mübarek gün vesilesiyle milletimize ve Islam alemine hayirli bayramlar diliyor, bayramin tüm insanliga huzur ve baris getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA