Sanliurfa'da 483 Polisle Es Zamanli Uygulama

Sanliurfa’da 483 polisle gerçeklestirilen uygulamada uyusturucu madde, silah, çalinti motosiklet ile çalinti elektronik esyalar ele geçirdi.

Sanliurfa'da 483 Polisle Es Zamanli Uygulama


Edinilen bilgiye göre, Sanliurfa’nin Eyyübiye ilçesinde Asayis Sube Müdürlügü, Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü, Çevik Kuvvet ve Insansiz Hava Araci Büro Amirliginde 483 polisin katildigi drone destekli genel bir uygulama gerçeklestirildi.

Haleplibahçe, Karakoyun, Sehitlik ve Onikiler Mahalleriyle bölgede bulunan mezarliklar, metruk binalar ve parklarda düzenlenen es zamanli uygulamada 8 uyusturucu hap, 0,5 gram eroin, 2 gram bonzai, 1 gram metamfetamin, 2 ruhsatsiz tabanca, 2 av tüfegi, 2 kurusiki, 30 mermi, 1 çalinti motosiklet, 1 hacizli araç, 9 çalinti cep telefonu ve 4 çalinti tablet ele geçirildi. 2 araç trafikten men edilirken ele geçirilen malzemelerle ilgili 28 kisi hakkinda adli islem yapildi.

Ayrica "Terör örgütüne üye olmak" suçundan 3 yil 1 ay 15 gün kesilmis cezasi olan bir sahis ile "Tehdit ve santaj" suçundan aranan 1 sahis yakaladi.
Kaynak: İHA