Yasadigi Tacizi Canli Yayinda Gözyaslariyla Anlatti

Çocukken yasadigi travmayi hatirlayan ‘Neler Oluyor Hayatta’ programinin sunucusu Nur Tugba Namli canli yayin sirasinda gözyaslarina boguldu.

Yasadigi Tacizi Canli Yayinda Gözyaslariyla Anlatti
Kanal D ekranlarinda hafta içi her gün canli yayinlanan sunuculugunu Hakan Ural ile Nur Tugba Namli’nin yaptigi ‘Neler Oluyor Hayatta’ programinda sunucu Nur Tugba Namli gözyaslariyla isyan etti.

Iki çocugun istismari iddiasiyla yargilanan anne ve üvey baba tahliye edilmis, olay Türkiye’yi ayaga kaldirmisti. infial uyandiran olayin ardindan ünlü isimler de çocukken maruz kaldiklari tacizi anlatti. Haberin yayinlanmasinin ardindan program sunucusu Nur Tugba Namli canli yayinda bir anda gözyaslarina boguldu.

“Susmayin”

“Bir sey söylemek istiyorum” diyen Namli’nin sözleri bogazinda dügümlendi. Ardindan çocukken yasadigi travmaya deginerek “Ben susmadim” dedi.

Sonrada “Benim yasadigim bu yasanan olaylarla kiyaslanmayacak bir durumdu” diyerek kurstaki ögretmeni tarafindan tacize maruz kaldigini anlatti. “Aninda fark ettigimde engelledigim, durdurdugum ve kendimi korudugum bir olaydi” dedi.

Isyan eden sunucu “Susmamak, paylasmak, anlatmak gerekiyor. Susmayin” diyerek çagrida bulundu.
Kaynak: İHA