(Özel) Kaybolan Köpegini Bulana Bir Cumhuriyet Altini Verecek

Basaksehir’de ikamet eden Merve Beykoz isimli kadin, üç ay önce kaybolan köpegini sokak sokak ariyor. Beykoz, kaybolan köpegi bulan kisiye bir tam cumhuriyet altini hediye edecek.

(Özel) Kaybolan Köpegini Bulana Bir Cumhuriyet Altini Verecek


Bahçesehir’de ikamet eden Merve Beykoz, 8 yil önce sahiplendigi köpek, kayboldu. 3 aydir kayip olan cocker cinsi köpekleri için birçok ilçede kayip ilanlari verdir. Hem telefondan hem de sosyal medya üzerinden gelen tüm ihbarlari degerlendiren Beykoz, ihbarin geldigi ilçenin sokaklarini tek tek dolasarak, 8,5 yasindaki kayip köpek Leo’yu soruyor.

Avcilar Meydani’nda elinde kayip ilanlariyla gezen Beykoz, vatandaslara ve esnafa resmi gösterip, köpegini soruyor. Beykoz, son çare olarak köpeklerini bulana ya da dogru ihbar verene bir tam cumhuriyet altini hediye edecek.

Köpegin ailelerinden bir parça oldugunu anlatan Merve Beykoz, “Boz köpegimiz Leo yaklasik üç aydir kayip, 8 yil önce sahiplendik biz Leo’yu. 8 yil önce bir gece vakti arabamin önüne atladi. Tüm bakimlarini yaptik, hiç köpek istemedigimiz için sahiplendirmeye çalistik. Ancak sahiplendirildigi aileden de çok hasta döndü. Annem, babam ve ben hiç köpek sahiplendirmeyi istemedigimiz halde, barinaga birakmaya kiyamadik, sahiplendik. Ama üç ay kadar önce kayboldu, çalindigini düsünüyoruz. Çünkü çok akilli bir köpek, evin yolunu bulabilecek bir köpek. Evden çikip kayboldu” dedi.



“Bulan kisiye bir tam cumhuriyet altini verecegiz”

Bulan kisiye ödül vereceklerini belirten Beykoz, “Bahçesehir’den kayboldu köpegimiz. Çok sayida ihbar geliyor. Sosyal medyadan çok yardim istedik, çok destek geldi bize. Avcilar, Küçükçekmece, Florya, Esenler, Esenyurt, çesitli yerlerden ihbar geliyor. Bu ihbarlarin hepsini degerlendiriyoruz. Polise basvurduk, barinaklara baktik. Olabilecek her yere baktik ama maalesef elimizde net bir veri yok. ama hiç umudumuzu kaybetmedik, hala ariyoruz. Bulundugu taktirde bulan kisiye ödül verecegiz. Eger sokaktaysa sokakta mutlaka birileri görmüstür. Bir tam cumhuriyet altini verilecek bulan kisiye. Sahiplenilmis olabilir. Lütfen sokaktaki köpeklere dikkatli bakin, ailece perisan haldeyiz. Artik psikolojik olarak da tükenmis durumdayiz. Ama ümidimizi kaybetmeden hala ariyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA