Böyle Vicdansizlik Görülmedi Açiklamasi Kedi Yavrusunu Çöpe Atmislar

Manisa’nin Soma ilçesinde kimligi belirsiz vatandaslar tarafindan çöpe atilmis kedi yavrusu bulundu. Soma Belediyesi Temizlik Isleri Müdürlügü personelinin dikkati sayesinde kurtarilan kedi yavrusu bakima alindi.

Böyle Vicdansizlik Görülmedi Açiklamasi Kedi Yavrusunu Çöpe Atmislar
Manisa’nin Soma ilçesinde görev yapan Soma Belediyesi Temizlik Isleri Müdürlügü personeli, çöpe atilmis bir kedi yavrusu fark etti. Duruma hemen müdahale eden personeller yavru kediyi çöpten aldi. Oldukça bitkin halde olan kedi yavrusuna su veren personel, hayvani belediyeye bagli veteriner ekiplerine teslim etti.

Çöpe atilan yavru kediyi ölümün kiyisindan kurtaran personeli tebrik eden Soma Belediye Baskani Ali Tulup, "Sokak hayvanlarimiz korunmaya muhtaç canlilardir. Onlara bu çirkin muameleyi yapmak yerine sevgi ve sefkat göstererek insanliga yakisir davranis gerçeklestirmeliyiz. Biz belediye olarak sokak hayvanlari konusunda olabildigince tüm hassasiyetimiz ile çalismalarimizi sürdürüyor, hatta gönüllü sokak hayvanlari koruyuculugu yapan kardeslerimize de destek oluyoruz. Vatandaslarimizdan istegimiz onlari bu sekilde çöpe atmak yerine en azindan kapilarinin önüne su ve mama birakarak sokak hayvanlarimizin zorlu hayatlarini bir nebze olsun kolaylastirmalaridir” dedi.

Tedavileri ve bakimlari yapilan yavru kedi, Soma Belediyesi Hayvan Barinagi’na teslim edildi.
Kaynak: İHA