Adana Ve Ankara'daki 3 Tasinmazin Özellestirme Ihalesi Nihai Pazarlik Görüsmeleri Yapildi

Özellestirme kapsam ve programinda bulunan Adana'nin Çukurova ilçesindeki bir tasinmazla Ankara'nin Gölbasi ilçesindeki iki tasinmazin özellestirme ihalesi nihai pazarlik görüsmeleri gerçeklestirildi.

Adana Ve Ankara'daki 3 Tasinmazin Özellestirme Ihalesi Nihai Pazarlik Görüsmeleri Yapildi
Hazine ve Maliye Bakanligi Özellestirme Idaresi Baskanligindan yapilan açiklamaya göre, Maliye Hazinesi adina kayitli, Adana'nin Çukurova ilçesi Kireçocagi Mahallesi'ndeki 16 bin 581,77 metrekare yüzölçümlü tasinmazin özellestirme ihalesi nihai pazarlik görüsmesinde, en yüksek teklif 19 milyon 865 bin lira ile Platex Kimya Sanayi Iç ve Dis Ticaret Limited Sirketi tarafindan verildi.

Ankara'nin Gölbasi ilçesi Taspinar-Imar Mahallesi'ndeki 929 metrekare yüzölçümlü tasinmaz için en yüksek teklif 2 milyon 350 bin lira ile Kemal Demircioglu'ndan geldi.

Ayni mahalledeki 1327 metrekare yüzölçümlü tasinmazin özellestirme ihalesi nihai pazarlik görüsmesinde en yüksek teklifi ise 2 milyon 900 bin lira ile Altinova Tugra Insaat Enerji Nakliye Mühendislik Madencilik Üretim Pazarlama Sanayi ve Ticaret AS verdi.

Kaynak: AA