67 Yasindaki Yasli Adam Hayalindeki Akülü Sandalyeye Kavustu

Dösemealti ilçesinde Karaveliler mahallesinde oturan Hayat Senem Özdemir’in ardindan Bademagaci Mahallesi’nde yasayan 67 yasindaki Bekir Özkan’a akülü tekerlekli sandalyesi teslim edildi.

67 Yasindaki Yasli Adam Hayalindeki Akülü Sandalyeye Kavustu
Dösemealti Belediye Baskani Turgay Genç’in ziyaretleri sirasinda Karaveliler mahallesinde oturan Hayat Senem Özdemir ile Bademagaci Mahallesi’nde yasayan 67 yasindaki Bekir Özkan için akülü tekerlekli sandalye talep edildi. Baskan Genç, yürüme engelli her iki vatandas için akülü tekerlekli sandalye sözü verdi. Nar Masa ile Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü ekipleri tarafindan geçtigimiz hafta Karaveliler mahallesinde oturan Hayat Senem Özdemir’e akülü tekerlekli sandalye teslim edildi. Geçirdigi rahatsizlik nedeniyle Aralik ayindan beri yürüme güçlügü çeken 67 yasindaki 2 çocuk babasi isçi emeklisi Bekir Özkan’a da Nar Masa ile Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü ekipleri tarafindan akülü tekerlekli sandalye ulastirildi.

Sosyal Belediyecilik anlayisiyla ihtiyaç sahibi vatandaslari kucakladiklarini ifade eden Belediye Baskani Turgay Genç ise konu ile ilgili“ Mahalle ziyaretlerimiz sirasinda Hayat Senem Özdemir kardesimiz ve Bekir amcamiz için akülü tekerlekli sandalye talep edilmisti. Bu talepleri hemen yerine getirdik. Engelleri gülümseme ile asan Hayat kardesimiz de, Bekir amcamiz da artik yollarda ailesinin yardimi olmadan gezebilecek” dedi.

Kaynak: İHA