Dayak Yedikten Sonra Intihar Eden Gencin Annesi Feryat Etti

Adana’da 3 kisi tarafindan darp edilip bogazina biçak dayandiktan sonra intihar eden gencin annesi, “Benim oglum intihar edecek biri degildi, kafasina aldigi darbelerden dolayi bilincini kaybedip intihar etti. Bu sahislardan sikayetçiyim” diyerek gözyaslarina boguldu.

Dayak Yedikten Sonra Intihar Eden Gencin Annesi Feryat Etti
Edinilen bilgiye göre, olay merkez Çukurova ilçesine bagli Huzurevleri Mahallesi’ndeki Ekin Apartmani’nda 26 Mayis günü meydana geldi. Iddiaya göre, 38 yasindaki Yusuf Karakus oturdugu apartmanin 7. katina çikip merdivenlerdeki pencereden kendini bosluga birakarak intihar etti. Olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Saglik ekipleri Karakus’un öldügünü belirledi.

Konuyla ilgili polis savcilik talimatiyla çalisma baslatti.

Bu arada Karakus’un annesi Aysel Ikiler, oglunun intihar etmeden önce darp edilip bogazina biçak dayandigini, bu nedenle intihar ettigini söyleyerek bu sahislardan sikayetçi oldu. Ikiler, oglunun kesinlikle intihar edecek biri olmadigini belirterek, “Kizim beni almaya gelmisti, oglum da banyodaydi. Çikarken ogluma ben çikiyorum diye seslendim ama duymamis. Beni göremeyince komsularin kapisini çalip annem nerede diye sormaya baslamis. Sordugu kisi de sevgilisini arayip kapimda biri var demis. O kisi de yaninda 2 kisi daha getirmis ve bizim kapiyi çalmis. Oglum da annem geldi diyerek kapiyi açmis. Kapi açilir açilmaz 3 kisi oglumu önce evin içerisinde dövmüsler daha sonra darp ederek asagiya indirmisler. O sirada kameralar kayitta degilmis. Biri oglumun kafasini tekmeliyormus digeri de bogazina biçagi dayamis. Daha sonra çocugum yedigi dayak nedeniyle kendini asagiya atmis. Kafasina aldigi darbeler nedeniyle bilincini kaybetmis ve kendini 7. kattan asagiya atmis” diyerek gözyaslarina boguldu.

Ikiler, gözyaslari içinde olayi söyle anlatti:

“Kizimin evindeyken beni aradilar çocugumu döve döve öldürmüsler. Oglum bana çok düskündü, intihar edecek biri degildi. Benim oglumun ölümüne bunlar neden oldu, asla intihar edecek çocuk degildi. Devletin adaletine birakiyorum ve sonuna kadar sikayetçiyim. En agir cezayi hem vicdan olarak hem de devletten alsinlar. Anne diyerek çocuk gibi benim ayaklarimin altini öpüyordu. Babasi öldükten sonra bana daha da düskün oldu en son beni evde bulamayinca çikip millete beni sormus.”

Annenin bu sikayeti üzerine savci, sahislar hakkinda sorusturma baslatti. Polis genci darp eden sahislarin ifadesini aldi.
Kaynak: İHA