Yüksekova'da Tayini Çikan Hakim Ve Savcilar Için Veda Programi Düzenlendi

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde HSK kararnamesiyle tayini çikan hakimler ve savcilar için veda programi düzenlendi.

Yüksekova Polisevi'nde düzenlenen programda konusan Kaymakam ve Belediye Baskanvekili Osman Dogramaci, tayini çikan hakim ve savcilara Yüksekova'ya yaptiklari hizmetlerden dolayi tesekkür etti.

Yüksekova Adli Yargi Ilk Derece Mahkemesi Adalet Komisyon Baskani Süleyman Küçükekiz ise programa katilanlara tesekkür etti, tayini çikan meslektaslarina yeni görev yerlerinin hayirli olmasi temennisinde bulundu.

Manisa'nin Turgutlu ilçesine atanan Cumhuriyet Bassavcisi Ali Biçer de Yüksekova'da görev yapmaktan mutluluk duydugunu ifade ederek, "Yüksekova'dan güzel anilarla ayriliyorum. Misafirperverliklerinden dolayi Yüksekovalilara tesekkür ediyorum." dedi.

Tayini çikan hakim ve savcilara plaket ve çesitli hediyelerin verildigi programa, Yüksekova Alay Komutani Albay Erdogan Dur, Yüksekova ve Semdinli'de görev yapan hakim ve savcilar, Emniyet Müdürü Murat Günes, Ilçe Jandarma Komutani Binbasi Mustafa Çiçek, Milli Egitim Müdürü Servet Canli, Müftü Sakir Sahin, Esendere Belde Belediye Baskani Dirbaz Büyüksu, avukatlar ve adliye personeli katildi.

Kaynak: AA