Pamukkaleli Esnaflara 1400 TL Nakdi Yardim Basvurulari Basladi

Pamukkale Belediye Meclisi, pandemiden etkilenen esnaflara yönelik olarak 1400 TL nakdi yardim yapma karari almisti. Birçok sektörde binlerce esnafa verilecek olan destegin basvurulari basladi.

Pamukkaleli Esnaflara 1400 TL Nakdi Yardim Basvurulari Basladi


Pamukkale Belediyesi, ilçe sinirlari içinde faaliyetlerine devam eden ve korona virüs nedeniyle isleri bozulan ya da olumsuz etkilenen esnaflara 1400 TL nakdi yardim yapiyor. Pamukkale Belediye Meclisi’nin Haziran ayinda gündeme gelen ve kabul edilen karara göre esnaflara büyük destek saglaniyor. Buna göre Pamukkkale ilçesinde yer alan ve Covid-19 pandemisi nedeniyle faaliyetleri durdurulan ve ekonomik zarar yasayan kahvehane, kafe, çay ocagi gibi yerler ile okul kantinleri, internet kafeler, lunaparklar, hamam, hali saha, spor salonu, bilardo ve oyun salonlari, berber, kuaför, güzellik salonu, lokanta, restoran, dügün salonu, fotografçi, müzisyen ve benzeri isyeri ve isletmelere tek seferde 1400 TL nakdi yardim yapilacak. pamukkale.bel.tr internet adresinden vergi levhasi ve isyeri açma ile çalisma ruhsatiyla birlikte yapilacak olan basvurular bugünden itibaren alinmaya baslandi. Yapilacak olan incelemeden sonra yardim almaya hak kazanan esnaflara tek seferde bir defaya mahsus 1400 TL nakdi yardim bedelleri hesaplarina yatirilacak.

“Bu desteklerimiz esnaflarimiza hayirli ugurlu olsun”

Dünyayi ve ülkemizi etkileyen korona virüs nedeniyle herkesin zor zamanlar geçirdigini ifade eden Pamukkale Belediye Baskani Avni Örki; “Bu süreçte Pamukkale Belediyesi olarak hem vatandaslarimizin hem de esnaflarimizin yaninda olduk. Süreç uzayinca bir seyler daha yapmak gerektigini düsündük. Son meclis toplantimizda alinan karara göre birçok sektörde faaliyet gösteren ve korona virüs nedeniyle kayba ugrayan esnaflarimiza 1400 TL nakdi yardim yapacagiz. Kiymetli esnaflarimiz www.pamukkale.bel.tr adresi üzerinden kolay bir sekilde basvurularini yapabilirler. Incelemenin ardindan en kisa sürede yardimlari esnaflarimiza ulastiracagiz. Bu desteklerimiz esnaflarimiza hayirli ugurlu olsun” dedi.

Kaynak: İHA