Keçiören'de Minikler Için Islanma Sezonu Açildi

Keçiören Kalaba Türk Dünyasi Meydani hizmete açildiktan sonra vatandastan ve çocuklardan büyük ilgi görmeye devam ediyor.

Keçiören'de Minikler Için Islanma Sezonu Açildi
Keçiören Kalaba Türk Dünyasi Meydani hizmete açildiktan sonra vatandastan ve çocuklardan büyük ilgi görmeye devam ediyor. Su, isik ve müzik gösterisinin yapildigi meydanda bulunan islanma havuzu havalarin isinmasiyla birlikte çocuklarina keyifli bir gün yasatmak isteyen ailelerin de vazgeçilmez mekani oluyor. Meydan ayrica yüzlerce gül ve aksam düzenlenen isik gösterisiyle rengârenk bir ziyafet sunuyor.

“Çocuklarimizdan büyük ilgi gördü”

Konuya iliskin açiklamalarda bulunan Keçiören Belediye Baskani Turgut Altinok, “Meydanimizda ses, isik ve müzik gösterileriyle çocuklarimizin gönüllerince eglendigi islanma havuzumuz sicak havalarda eglencenin merkezi oluyor. Meydanimiz, estetik görünüsü ve ortaya koydugu görsel sölen ile ilçemizi ziyaret eden misafirlerimizi kendisine hayran birakiyor. Meydanimiz hizmete açildiktan sonra vatandasimizdan ve çocuklarimizdan büyük ilgi gördü. Su, isik ve müzik gösterisinin yapildigi meydanimiz, yaz sicaginda yavrularimizin islanmak için ugrak mekanlarindan biri olurken kisin ise su ve isik gösterileriyle renk cümbüsüne bürünüyor. Burada bulunan yüzlerce gül ve özellikle aksam düzenledigimiz isik gösterileri ise rengarenk bir ziyafet sunuyor” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA