Motosiklete Çarpip Takla Atti Açiklamasi 1 Ölü

Karabük’te önce bir motosiklete ardindan kaldirima çarpip metrelerce takla atan otomobilin sürücü kaldirildigi hastanede hayatini kaybetti.

Motosiklete Çarpip Takla Atti Açiklamasi 1 Ölü
Kaza, aksam saatlerinde Yesil Mahalle Çevreyolunda meydana geldi. Safranbolu istikametinden Karabük’e seyreden Tolga Kirenli (21) idaresindeki 78 BD 199 plakali Honda marka otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce Selçuk Ç. idaresindeki 34 TZ 0287 plakali motosiklet ile çarpti. Çarpismanin ardindan yoldan çikan otomobil kaldirima vurduktan sonra metrelerce takla atti. Kazada otomobil sürücüsü Tolga Kirenli ile motosiklet sürücüsü Selçuk Ç. yaralandi. Sürücülerin ihbari üzerine olay yerine ambulans, itfaiye, AFAD ve polis ekibi sevk edildi.

Durumu agir olan sürücü Kirenli itfaiye ve AFAD ekipleri tarafindan ters dönen otomobilden çikarildi. Ambulanslarla Karabük Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirilan yaralilardan otomobil sürücüsü Tolga Kirenli burada yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti. Motosiklet sürücü Selçuk Ç’nin ise durumunun iyi oldugu ögrenildi.

Trafik polisleri kaza ile ilgili sorusturma baslatti.
Kaynak: İHA