Dünya Turizm Ve MICE Sektörü Profesyonelleri, 'ACE Of MICE' Kapsaminda Istanbul'da

11 ana baslik altinda 69 konusmaci, salgin sonrasi turizm ve MICE sektörünün gelecegini fuarda masaya yatiracak.

ACE of MICE, Istanbul Kongre Merkezi'nde MICE ve turizm sektörü profesyonellerini 8. kez bir araya getiriyor.

Turizm Medya Grubu açiklamasina göre, ACE of MICE, Türk Hava Yollari isim sponsorlugunda, Türkiye Seyahat Acentalari Birligi (TÜRSAB) stratejik partnerliginde, Kültür ve Turizm Bakanligi, Istanbul Valiligi, Istanbul Büyüksehir Belediyesi, Istanbul Ticaret Odasi, Türkiye Otelciler Federasyonu, Türkiye Otelciler Birligi, Antalya Tanitma Vakfi, Akdeniz Turistik Otelciler ve Isletmeciler Birligi destegiyle kapilarini açti.

"FIT FOR FUTURE" ve "CONNECTING DOTS" temasiyla düzenlenen fuar, uzun bir aradan sonra turizm ve MICE sektörü temsilcilerini, üst düzey salgin önlemleri alinmis bir sekilde bir araya getirdi. 11 ana baslik altinda 69 konusmaci, salgin sonrasi turizm ve MICE sektörünün gelecegini 30 Haziran'a kadar fuarda masaya yatiracak.

Infinity Visiual Fx Studio, yaptigi özel konsept ve deneyim alanlari ile ACE of MICE'in etkileyici ortamina ev sahipligi yapti. Anti Gravity konsepti ile izleyenleri içine alarak, sihirli hologramik açilis sovu sektör profesyonellerinden tam puan aldi.

4 Eylül 2020'de gerçeklestirilen ACE of MICE Awards töreninde oldugu gibi fuar alaninda da üst düzey salgin önlemleri titizlikle gerçeklestirilecek. Misafirler, HES kodu tarama sistemi ile fuara giris yapabilecek. Fuar alaninda bulunan termal kamerali turnikeler, sadece atesi 38 derecenin altinda ve maske takan misafirlere açilacak.

- Konusmacilari sektör profesyonelleri ile bir araya getirdi

Uluslararasi Hosted Buyer Programi kapsaminda, yurt disi pazardan katilacak 90 uluslararasi incentive firmasi, PCO, DMC ve kurumsal satin alicilar fuar kapsaminda katilimci firmalarla B2B görüsme gerçeklestirdi.

Fuara, 15 binden fazla profesyonel ziyaretçinin katilim göstermesi bekleniyor. 2021 için artan sayida uluslararasi endüstri partneri ve medya kurulusuyla yapilan is birlikleri sayesinde hem nicelik hem de nitelikli bir "hosted buyer" programiyla katilimcilar network'lerini genisletme imkani buldu.

ACE of MICE'in sahnesi, konusmacilari sektör profesyonelleri ile bir araya getirdi. Dünyaca ünlü isimler, deneyimlerini ve gelecek perspektiflerini izleyicilerle paylasti. Panellerde sektör profesyonelleri, turizmin gelecegine isik tutacak paylasimlarda bulunarak farkli perspektifler çizdi.

Fuarin ilk günü olan dün aksam MICE ve turizm profesyonelleri, Jolly MICE isim sponsorlugunda bir parti esliginde Istanbul Kongre Merkezi Üsküdar Salonu'nda bir araya geldi. "AMEzing Parti", her yil ayri bir konseptte düzenleniyor. Turizm, MICE profesyonelleri ve kurumsal satin alicilarin davetli oldugu partide, video mapping sov, DJ ve dans performanslari yer aldi.
Kaynak: AA