AK Parti Kirsehir Milletvekili Kendirli, Kentteki Saglik Yatirimlarini Inceledi

AK Parti Kirsehir Milletvekili Mustafa Kendirli, kentte yürütülen saglik yatirimlarini yerinde inceledi.

Kendirli, eski Devlet Hastanesi alaninda devam eden Saglikli Hayat Merkezi insaatinda inceleme yaparak, gazetecilere açiklamalarda bulundu.

Kirsehir'de 13 saglik yatirimi oldugunu belirten Kendirli, "Yatirimlarin 8'i il merkezinde, 2'si Mucur, 1'i Boztepe, 2'si de Kaman ilçesinde devam etmektedir." dedi.

Kendirli, vatandasin saglik hizmetine rahat ulasabilmesi için Saglik Il Müdürlügü ile kentin farkli bölgelerinde çesitli insaatlar baslatildigini aktararak, sunlari kaydetti:

"Yatirimlarimiz arasinda Saglikli Hayat Merkezleri, Toplum Sagligi Merkezleri ve çok önemsedigimiz 112 Acil Hizmetleri Istasyonlari bulunuyor. Kirsehir'de bir vatandas 112'yi aradiginda ulasmasi ve hastaneye yetismesi 5-6 dakika. Biz bu hizmeti bütün mahallelere yayarak, süreyi daha asagi çekmek istiyoruz. Vatandasimizin 112'den en hizli sekilde hizmet almasini istiyoruz. Bu nedenle mahallelerde saglik merkezleri yapmak için çalismalarimiz devam ediyor. Toplam 13 yatirimimizi en kisa sürede vatandasin kullanimina açacagiz. Suan devam eden projelerimiz 67,2 milyon lira, biz bu bütçeyi daha da arttiracagiz. Vatandasimizin en hizli ve kolay yatirim almasi için çalismaya devam edecegiz."

CHP Milletvekili Metin Ilhan'in kentteki saglik yatirimlariyla ilgili açiklamalarina deginen Kendirli, "Eski hastane yerinde yapilmaya baslanan Saglikli Hayat Merkezi insaatinin bilgileri ile Il Saglik Müdürlügü yaninda yapilan SHM-TSM ve 112 acil hizmetler istasyon bilgileri, CHP milletvekili tarafindan karistirilmistir. Saglik Bakanligi internet sitesi üzerinden de bütün ihaleler, insaatlar hakkindaki bilgiler görülebilir. Saglik Il Müdürümüzden de gerekli bilgileri alabilirler. Yanlis bilgilerle vatandasimizin huzuruna çikmasinlar." ifadelerini kullandi.

Açiklamanin ardindan Kendirli, beraberindeki heyetle kentteki saglik yatirimlarini incelemeye devam etti.

Kaynak: AA