AK Kadin Izmir'den Mahalle Baskanlari Bölge Toplantisi

AK Parti Izmir Il Kadin Kollari Baskanliginin metropol ilçeler için düzenledigi Mahalle Baskanlari Bölge Toplantisi, AK Parti Izmir Il Baskanliginda yapildi.

AK Kadin Izmir'den Mahalle Baskanlari Bölge Toplantisi
AK Parti Izmir Il Kadin Kollari Baskanligi, Mahalle Baskanlari Bölge Toplantisina ev sahipligi yapti. AK Parti Izmir Il Baskanligindaki toplantida AK Parti Izmir Il AR-GE ve Egitim Baskani Ibrahim Derici, Kadin Kollari Mahalle Baskanlarina egitim semineri düzenledi.

AK Parti Izmir Il Baskani Kerem Ali Sürekli, burada yaptigi konusmada, "Izmir’de; ana kademe, kadin kollari ve gençlik kollari ile birlikte uyum içinde çalisiyoruz. Yapacak daha çok isimiz var. Hedefimiz ne? 2023 var. Insallah hep beraber 2023’te Cumhurbaskanimizi Izmir’de en yüksek oyla seçtirecegiz ve birinci parti olacagiz. Tamam insallah. Nedir ‘Tamam Insallah’ biliyor musunuz? 1994 yilinda, Cumhurbaskanimiz Istanbul Büyüksehir Belediye Baskani adayiyken sloganimiz buydu. ‘Tamam insallah’ demistik ve oldu. Arkasindan da bu efsane hizmetlerin olustugu süreç basladi.

2023’te de ‘Tamam insallah’ diyecegiz. Izmir’den diyoruz; çünkü, 2024’te Izmir Büyüksehir Belediyesi AK Parti olacak insallah. Mahalle baskanlarimiz çok önemli. Bizlerin uç beyleri. Görüyoruz, biliyoruz; kadin mahalle baskanlarimiz özveri ile çalisiyorlar. Ve hedef koyduk önümüze. Agustos sonu ya da eylül basinda Cumhurbaskanimiz Izmir’e gelecek. Cumhurbaskanimizi hos bir sürprizle karsilayalim. Geldiginde, ‘Izmir’de kisa sürede 50 bin üye yaptik’ diyelim. Sizlerle birlikte üye yagacagiz, dava ve yol arkadaslarimizi kazanacagiz. Bu bölge toplantilari davam edecek. Bizde pandemiden önce ana kademede mahalle toplantilari yapmistik. Tekrar basliyoruz. Kadin kollarimiz öncülük etti. Çalismalarinizdan ötürü hepinizi tebrik ediyorum" dedi.



"Kadinlarimiz ile birlikte daha güçlü adimlarla yürüyoruz"

AK Parti Izmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankiri da, "Siz mahalle baskanlarimizla berber 2023’teki hedeflerimizi daha güçlü adimlarina atmaktir. Insallah bütün mahallerimizde, mahalle baskanlarimiz ziyaret edecegiz. Sizlerle birlikte Cumhurbaskanimizin kadinlara verdigi degeri ev ev dolasip hep birlikte anlatacagiz. 2023 ve 2024’te kadinlarimiz ile birlikte daha güçlü adimlarla yürüyoruz" dedi.

AK Parti Izmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya ise, "Insallah 2023’te Izmir’de, AK Parti’yi birinci parti yapacak, Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’a da en çok oyu hep birlikte aldiracagiz. Biz siyasete dava olarak bakiyoruz. Ülkemiz için memleketimiz için siyaset gerçeklestiriyoruz. Dolayisiyla bir dava olarak baktigimiz sürece, bu davada görev alan herkes, en alt kademeden en üst kademeye esit bir düzeydeyiz. Degerli kadinlarimizla birlikte 2002’den beri oldugu gibi çalismaya devam edecegiz ve hedeflerimizi birlikte gerçeklestirecegiz" seklinde konustu.

AK Parti Izmir Milletvekili Cemal Bekle de, sunlari söyledi:

"Allah’in izniyle görüyoruz ki basta Izmir olmak üzere 30 ilçemizde ‘tamam insallah’. Heyecaninizi görüyoruz. Sizlerdeki bu heyecan, bu ask oldugu sürece 2023 ve 2071 vizyonumuza da emin adimlarla gideriz. Askla yürüyen yorulmaz. Siz de bu ask oldugu sürece, Rabbimin izni ile 7 düvelin karsisinda Liderim Recep Tayyip Erdogan ile beraber; ‘one minute’ demeye, ‘Dünya 5’ten büyüktür’ demeye devam edecegiz. Tüm kadin teskilatimizla özverili ve gayretli çalismalarindan ötürü çok tesekkür ediyorum."

"Her kadinimizin kapisini çalacagiz ve her seçmenimizin gönlüne girecegiz"

Toplantiya ev sahipligi yapan AK Parti Izmir Il Kadin Kollari Baskani Dilek Yildiz Büyükdag ise "Kadin kollari olarak büyük bir maratondan çiktik. Önce ilçe kongreleri, ardindan büyük bir coskuyla il kongrelerimiz ve sonrasinda da genel merkez kongrelerimizi gerçeklestirdik. Ve kadrolarimizi büyük bir titizlikle olusturduk. Tüm teskilatimizla çok büyük bir aileye mensubuz. Partimizin 19 yillik bu sürecinde yetismis bir insan kaynagimiz var; ancak elbette esas dinamiklerimiz, esas yapi taslarimiz siz ilçe ve mahalle teskilatlarimiz. Mahallelerde ve ilçelerde çok iyi örgütlenmis olan bir siyasi hareketin temsilcileriyiz. Bizi diri tutan bir teskilat heyecanimiz var. Insallah bu heyecanimizi dalga dalga yayarak tüm mahalle ve sandik teskilatlarimiza kadar ulastiracagiz. Ve hep ifade ettigimiz bir sey var, bizler AK Parti kadrolari olarak dinamik kadrolariz, kendini yenileyebilen ve yetistiren kadrolariz. Geçmis dönemlerde görev yapmis olan teskilat mensuplarimizin da tecrübelerinden faydalanarak partimizi Izmir’de büyütmek, genisletmek, insan kaynagini yetistirmek için elimizden gelen gayreti gösterdik göstermeye devam edecegiz. Izmir’de ortak paydasi Türkiye olan herkesi kucaklayacagiz, her kadinimizin kapisini çalacagiz ve her seçmenimizin gönlüne girecegiz insallah" dedi.

Toplantiya ayrica; Genel Merkez Kadin Kollari MKYK üyesi ve Izmir Koordinatörü Dora Kübra Yildiz, Kadin Kollari Mahalle Baskanlari katildi.

Kaynak: İHA