Saglik Ordusu Yeni Mezunlarla Güçleniyor

Bursa Uludag Üniversitesi (BUÜ) Saglik Hizmetleri Meslek Yüksekokulunda mezuniyet töreni düzenlendi. Törende 2020-2021 egitim-ögretim döneminde mezun olmaya hak kazanan ögrencilere belgeleri dagitildi.

Saglik Ordusu Yeni Mezunlarla Güçleniyor
BUÜ Görükle Kampüsü’nde yapilan programa Rektör Prof. Dr. Ahmet Saim Kilavuz, MEYOK Koordinatörü Prof. Dr. Çagatan Taskin, Saglik Hizmetleri MYO Müdürü Prof. Dr. Elif Mogol, akademisyenler, ögrenciler ve aileleri katildi.

BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kilavuz, mezun olmaya hak kazanan ögrencileri tebrik etti. Ailelerin ve akademisyenlerin en iyi sekilde destekledikleri ögrencilerin, artik yeni bir hayata adim attiklarinin altini çizen Rektör Prof. Dr. Ahmet Saim Kilavuz, “Hepiniz için yeni bir hayat basliyor. Yasadigimiz pandemi sürecinde sagligimizin ve saglikçilarimizin kiymetini çok daha iyi anladik. Sizler de bu kutsal ve özel meslegin bir parçasi oluyorsunuz. Mesleginizi en iyi sekilde yapacaginiza ve sürekli yeni bilgiler ögrenerek kendinizi gelistireceginize gönülden inaniyorum. Gittiginiz her yerde ve bulundugunuz her ortamda Bursa Uludag Üniversitesi’ni en iyi sekilde temsil edeceginizi biliyorum. Hepinize yeni hayatinizda basarilar ve mutluluklar diliyorum. Yolunuz açik olsun” seklinde konustu.

Törende konusan Saglik Hizmetleri MYO Müdürü Prof. Dr. Elif Mogol da 35. mezuniyet törenini gerçeklestirmenin mutlulugunu yasadiklarini söyledi.

Ögrencilerin ailelerinden aldiklari güç ve destek ile mezuniyet asamasina kadar geldiklerini aktaran Prof. Dr. Elif Mogol, ögretim elemanlarinin da büyük bir sorumluluk ve özveri ile gençleri mesleki hayatlarina en iyi sekilde hazirladiklari için tesekkür etti. Mogol, mezun ögrencilere de vicdan ve akil yolundan ayrilmamalari konusunda tavsiyede bulundu.

Program dereceye girenlere hediye takdiminin yapilmasi, belgelerinin dagitilmasi ve ögrencilerin kep firlatmasiyla sona erdi.
Kaynak: İHA