Emekliler Dernegi Baskani Eyidogan 11'Nci Kez Güven Tazeledi

Zonguldak’in Çaycuma ilçesinde bulunan Türkiye Emekliler Dernegi Çaycuma Subesi Baskanligi’nin 20. Olagan Genel Kurulu gerçeklesti.

Emekliler Dernegi Baskani Eyidogan 11'Nci Kez Güven Tazeledi
Seka Sosyal Tesislerde gerçeklesen genel kurulda tek liste giden mevcut baskan Nizamettin Eyidogan 11’nci kez güven tazeledi.

Saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin ardindan faaliyet raporlari ile gelir gider tablosu okunarak 20.Olagan Genel Kurul toplantisinda 11’nci defa baskan olan Eyidogan sunlari söyledi; "19.Olagan Genel Kurulumuzda 3 yil için bizleri yönetime seçerek görev vermistiniz. Sizlerin bize vermis oldugu göreve layik olmak adina yaptigimiz çalismalari takdir edeceksiniz ve siz degerli üyelerimizin görev vermesi halinde 20. Olagan Genel Kurulumuz sonrasi baslayacak olan yeni çalisma döneminde de faaliyetlerimiz devam edecektir. Öncelikle basta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaslari olmak üzere silahli kuvvetlerimizin terör örgütleriyle basarili mücadelelerinde sehit olan, tüm güvenlik kuvvetlerimizin sehitlerimize ve ebediyete intikal eden emekli dul ve yetimlerimize Allah’ tan rahmet diliyor, gazilerimize acil sifalar diliyorum. Türkiye Emekliler Dernegi genel merkezi ve 113 subesi ile ülkemizin en büyük sivil toplum kuruluslarinin basinda gelmektedir. Dernegimizin amaci insan haklari, çogulcu ve özgürlükçü demokrasi kurallari, Atatürk ilkeleri, laik ve sosyal hukuk devleti anlayisinin korunmasi çerçevesinde sosyal güvenlik kurumlarindan gelir alanlarin hak ve menfaatlerini korumak, dayanismayi saglamaktir. Sorumlulugunu tasidigimiz emekli dul ve yetimlerin elde edilen haklarini korumakla ve yeni haklardan yararlanmalari için faaliyetlerini yasalara saygili kalmak kaydi ile temsil ettigimiz kesimin magduriyetini gidermek biz dernek yöneticilerinin en büyük hedefi olmustur. Çaycuma ilçemiz, bölgenin hizla yükselen degeri olarak görülüyor. Ilçemizde çok önemli gelismeler çalismalar oluyor. Filyos liman projesi son asamaya geldi. Ilçemizde banklariyla, parklariyla, bisiklet yollariyla, düsük banketli yaya yollariyla, çagdas yasam alanlariyla biz yasli ve emeklilerimizin yasamini kolaylastirmaktadir. Biz emekliler olarak tüm hizmetleri için Belediye Baskanimiz Bülent Kantarci’ya tesekkürlerimizi sunuyoruz. Degerli emeklilerimiz; yeniden bize görev verdiginizde daha öncede oldugu gibi sizlere en iyi sekilde hizmet etmeye devam edecegiz. Bu duygu ve düsüncelerle 20.Olagan Genel Kurulumuzun vatanimiza, milletimize, camiamiza ve Çaycuma’miza hayirlar getirmesini diler hepinize, sevgilerimi ve saygilarimi sunarim" dedi.

Yapilan oylama sonunda Nizamettin Eyidogan yönetimdeki dernek yönetimi su isimlerden olustu; Ramazan Hotlu, Yilmaz Oruç, Yasar Demir ve Recai Oral.
Kaynak: İHA