Özdemir Açiklamasi 'Turizmden Hak Ettigimiz Payi Almaliyiz'

Türkiye Seyahat Acentalari Birligi (TÜRSAB) Adana Bölgesel Temsil Kurulu (BTK) Baskani Meltem Özdemir, turizmin her çesidini bünyesinde barindiran Adana’nin artik turizmden hak ettigi payi almasi gerektigini söyledi.

Özdemir Açiklamasi 'Turizmden Hak Ettigimiz Payi Almaliyiz'
Adana Büyüksehir Belediyesi Kültür Varliklari ve Turizm Sube Müdürü Ilhan Tas, TÜRSAB Adana BTK Baskani Meltem Özdemir’e ‘’Hayirli olsun’’ ziyaretinde bulundu.

TÜRSAB Adana BTK Ofisi’nde gerçeklesen ziyarette Turizm Sube Müdürü Tas, Adana’nin turizminin gelistirilmesi yönünde STK’larla isbirligi içerisinde olacaklarini söyledi.

Tas, sürdürülebilir ekonomi için Büyüksehir Belediyesi tarafindan ‘’Adana Turizm ve Kültür Eylem Plani’’ hazirlandigini belirterek, planin Adana’nin sürdürülebilir gelisimini ve sektörel çesitliligini saglamak amaciyla, kültür ve turizm sektörleri özelindeki çalismalara destek vermek ve iliskili strateji ve projeler gelistirmek amaci ile yapildigini ifade etti.

TÜRSAB Adana BTK Baskani Meltem Özdemir de kentin turizmden hak ettigi payi almasi için destinasyonlari pazarlayan acentalar olarak ellerini tasin altina koyacaklarini ifade ederek, ‘’TÜRSAB olarak Adana’yi turizmde öne çikaracak her proje ve çalismanin içerisinde olmak istiyoruz. Bu konuda her kurum ve kurulusla isbirligi içerisinde çalismalar yapacagiz. Artik turizmden hak ettigimiz payi almaliyiz’’ dedi.

Ziyarette Adana Bölgesel Turist Rehberleri Odasi (ADRO) Baskani Hasan Erdogan ile TÜRSAB Adana BTK yönetim kurulu üyeleri de hazir bulundu.
Kaynak: İHA