Il Milli Egitim Müdürü Durmus, Okul Ziyaretinde Ögretmen Ve Ögrencilerle Bulustu

Sakarya Il Milli Egitim Müdürü Fazilet Durmus, Serdivan ilçesindeki Sehit Yilmaz Ercan Kiz Anadolu Imam Hatip Lisesi'ni ziyaret etti.

Müdürlükten yapilan açiklamaya göre, ögretmenler odasinda meslektaslariyla sohbet eden Durmus, okulun yemekhanesinde siraya girerek ögrencilerle yemek yedi.

Durmus, yemegin ardindan toplanti salonunda 11. ve 12. sinif ögrencileriyle bir araya gelerek, üniversite hayatlariyla ilgili düsüncelerini paylasti.

Bu sirada sürpriz yaparak ögrencilerle telefon görüsmesi gerçeklestiren Milli Egitim Bakanligi Ortaögretim Genel Müdürü Cengiz Mete, Sakaryali gençlere cumartesi ve pazar günleri girecekleri Temel Yeterlilik Testi (TYT) ve Alan Yeterlilik Testi (AYT) sinavlarinda basarilar diledi.

Ziyaretten büyük mutluluk duyduklarini belirten okul müdürü Kadir Gezer, kisa zamanda okullarinin egitim basarisinin yükselmesinde tüm ögretmenlerin, personelin, ögrencilerin ve velilerin bir aile bütünlügü içerisinde hareket etmesinin etkili oldugunu aktardi.

Durmus da sosyal medya hesabindan yaptigi paylasimda, "Yorgunluga iyi gelen bir ziyaret daha... Evlatlarimin çift kanatli yetistigini görmek kadar Ortaögretim Genel Müdürümüz Cengiz Mete Bey'in telefonu da günümüze güzellik katti. Sehit Yilmaz Ercan Kiz Anadolu Imam Hatip Lisesi'nden içim rahat ayriliyorum." ifadelerini kullandi.

Kaynak: AA