Sener Sen Ve Ezgi Mola Herkesi Kovid-19'A Karsi Asilanmaya Çagirdi

Saglik Bakani Koca, 'Kollari siviyoruz' sloganiyla yürütülen asilama kampanyasi için hazirlanan ve sinema sanatçilari Sener Sen ve Ezgi Mola'nin yer aldigi kamu spotunu paylasti Sener Sen: 'Normal hayatimiza geri dönmemiz için siz de mutlaka asinizi yaptirin' Ezgi Mola: 'Bu kadari ancak filmlerde olur dedigimiz birçok seyi pandemi döneminde yasadik. Ancak filmin sonunu degistirmek bizim elimizde. Asimizi olalim'

Saglik Bakanliginca Kovid-19 ile mücadele kapsaminda yürütülen asilama kampanyasi için sinema sanatçilari Sener Sen ve Ezgi Mola'nin yer aldigi kamu spotlari hazirlandi.

Saglik Bakani Fahrettin Koca, Twitter hesabindan, "Kollari siviyoruz" sloganiyla yürütülen Kovid-19 asilama kampanyasi kapsaminda hazirlanan ve Sen ve Mola'nin vatandaslari asi olmaya çagirdigi kamu spotunu paylasti.

Sener Sen, spotta "Sinemalarda, konserlerde, tiyatrolarda yeniden bulusmamiz için, normal hayatimiza geri dönmemiz için siz de mutlaka asinizi yaptirin." ifadesini kullandi.

Ezgi Mola da vatandaslara "Bu kadari ancak filmlerde olur dedigimiz birçok seyi pandemi döneminde yasadik. Ancak filmin sonunu degistirmek bizim elimizde. Asimizi olalim, hayatimiza kaldigimiz yerden saglikla devam edelim." diye seslendi.

Videolarda ayrica "Hepimiz biliyoruz ki salgin hastaliklari kontrol altina alabilmenin en etkili yolu, dün oldugu gibi bugün de asidir. Tedbirler ve asiyla Kovid-19'u asiyoruz. Sagligimiz için kollari siviyoruz." ifadeleri yer aldi.

Kamu spotlarinin televizyon kanallarinda gösterilecegi ögrenildi.

Kaynak: AA