El Freni Çekilmeyen Otomobil Firina Girdi, Faciadan Dönüldü

Zonguldak’in Eregli ilçesinde sürücüsünün el frenini çekmeyi unuttugu otomobil is yerine girdi. Kaza aninda dükkan önünde oyun oynayan çocuklarin kaçtigi anlar kameraya yansidi.

El Freni Çekilmeyen Otomobil Firina Girdi, Faciadan Dönüldü
Olay, ilçeye bagli Orhanlar Mahallesi Kizkapisi Caddesi üzerinde yer alan Simit Firini dükkaninda meydana geldi. 06 BJR 677 plakali Chevrolet marka otomobil, sürücüsü tarafindan firin önüne park edildi. Sürücünün otomobilden inmesi ile birlikte bir anda hareket eden araç firina girdi. El freni çekilmeyi unutulan otomobil firin önünde masa ve sandalyeleri yiktiktan sonra dükkana çarpti. Otomobilin hareket ettigini gören sürücü panik yasarken, otomobilin kapisini açarak durdurmak istese de basarili olamadi. Kaza aninda dükkanin önünde olan çocuklar panik yasarken, kazada yaralanan olmadi.

Kaza ani kameralara yansidi

Kaza ani is yerinin güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi. Görüntülerde firin önüne gelen otomobil ve sürücünün otomobilden indigi görülüyor. Sürücünün hareket eden otomobili durdurmak istedigi ancak aracin dükkana çarptigi görülüyor. Kaza aninda firin önünde olan çocuklarin panik yasadigi görülüyor.
Kaynak: İHA