Büyükkiliç, AK Parti Yerel Yönetimler Baskanligi Istisare Toplantisini Degerlendirdi

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Memduh Büyükkiliç, kentte gerçeklestirilen AK Parti Yerel Yönetimler Baskanligi Istisare Toplantisi ile ilgili degerlendirmelerde bulundu.

Büyükkiliç, yaptigi yazili açiklamada, Büyüksehir Belediyesinin ev sahipliginde AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Mehmet Özhaseki baskanliginda yerel yönetimler baskan yardimcilari ile 9 büyüksehir belediye baskaninin katilimiyla düzenlenen Yerel Yönetimler Istisare Toplantisi'nin son derece verimli geçtigini, toplantida belediyecilik vizyonu ve yerel yönetimlerle izlenecek yeni yollarin konusuldugunu belirtti.

Belediye baskanlarini Kayseri'de agirlamaktan mutluluk duyduklarini ifade eden Büyükkiliç, sunlari kaydetti:

"Tarihi kent Kayseri'miz 3 gün boyunca yerel yönetimler baskanligi heyeti ile dokuz belediye baskanini agirladi. Sehrimizin güzelliklerini bir de onlarin agzindan dinledik. Bizler sevdali oldugumuz sehrimiz ve ülkemiz için çaba gösteriyoruz. Bulundugumuz görevin hem vebalini hem de kiymetini biliyoruz. Belediyecilik hizmetlerimizle örnek ve öncü çalismalar yapmaya devam ediyoruz. Elhamdülillah meyvelerini de topluyoruz. Cumhurbaskanimizin sahsinda, devletimizin tüm kurumlarinin destegi ile bundan sonra da ayni hizmet askiyla çalismaya devam edecegiz. Istisarelerde bulundugumuz toplantimiz çok verimli geçti. Toplantinin yani sira misafirlerimiz ticareti, endüstrisi, sagligi, gastronomisi, turizmi, tarihi ve doga güzellikleriyle bir cazibe merkezi olan Kayseri'mizi daha yakindan tanima firsati buldular. Baskanlarimizin sehrimize, hizmetlerimize yönelik övgü dolu sözleri bizleri çok memnun etti. Kayseri'mizde agirladigimiz AK Parti Genel Baskan Yardimcisi, Yerel Yönetimler Baskani Mehmet Özhaseki'ye, milletvekillerimize, yerel yönetimler baskan yardimcilarimiza ve belediye baskanlarimiza tesekkür ediyorum."

Kaynak: AA