Bagcilar'da Belediye Otobüsü Park Halindeki Servis Araçlarina Çarpti Açiklamasi 4 Yarali

Bagcilar’da bir belediye otobüsünün park halindeki iki servis aracina arkadan çarptigi kazada 4 kisi yaralandi. Yasanan kaza ani ise güvenlik kamerasina yansidi.

Bagcilar'da Belediye Otobüsü Park Halindeki Servis Araçlarina Çarpti Açiklamasi 4 Yarali
Kaza, saat 19.00 siralarinda Bagcilar Yenimahalle Mahmutbey caddesinde yasandi. Cadde üzerine içindeki az sayida yolcu ile seyir halinde olan belediye otobüsü yol kenarinda park halinde bulunan 34 DLG 725 plakali servis aracina çarpti. 34 DLG 725 plakali servis araci da çarpmanin etkisiyle önünde bulunan 34 CZE 134 plakali servis aracina çarpti. Kazada belediye otobüsünde bulunan 4 yolcu yaralandi. Kazayi gören vatandaslar hemen yardima kostu. Ihbar üzerine olay yerine gelen saglik ekipleri yaralilara müdahalede bulundu. Yaralilarin saglik durumunun iyi oldugu ögrenilirken görgü taniklarinin ifadesine göre otobüs sürücüsü kazanin etkisiyle soka girdi. Kazanin oldugu cadde, araçlar çekici ile çekilene kadar trafige kapatildi. Trafik polisi kazaya iliskin çalisma baslatti. Kaza ani çevrede bulunan bir isyerinin güvenlik kamerasina yansidi.

Hasar gören servis araçlarindan birinin sahibi olan Sahin Durmus, “Bir belediye otobüsü geldi sagda park halinde duran araçlara vurdu, durdu. Uyuyor muydu sarhos muydu hiç bilmiyorum. Araçlardan bir tanesi benim digeri de bizim komsunun. Iki tane araç hasar gördü. Belediye otobüsünde 3-4 tane yarali vardi. Yaralilarin durumlari fena degildi. Soförü gördüm sok halindeydi. Nasil oldugunu bilmiyordu herhalde uyuyordu” dedi.

Kazayi gören Vedat Gökçe ise ”Biz bir ses duyduk. Gürültü duyduk. Yola gittik baktik. Otobüsçü arkadasimiz muhtemelen fren yerine gaza basti. Biz tabi yetistik müdahale ettik elimizden ne geliyorsa yaptik. Yaralilarda öyle ciddi bir sey yoktu. Bir tanesinin gözüne yanilmiyorsam cam girmisti. Otobüsün ön camindan ufak bir çapak. Digerinin de kolunda incinme vardi. Sürücü yarali falan degildi ama soktaydi. Su falan verdik elimizden ne geliyorsa yaptik” seklinde konustu.

Kaynak: İHA