Grup Avenir'dan 2021 Yilinin Yeni Projesi 'Gesi Baglari 120'

Grup Avenir, 2021 yilinda yeni projelere imza atmaya devam ediyor. Grup Avenir Satis ve Pazarlama Müdürü Serap Karabulut yeni yapilacak olan Gesi Baglari 120 projesi ile ilgili verdigi bilgilerde, “Sosyal hayatin önemini düsünerek, projelerimizi tasarliyoruz” dedi.

Grup Avenir'dan 2021 Yilinin Yeni Projesi 'Gesi Baglari 120'
2021 yilina toplamda 8 yeni proje ile giris yaptiklarini söyleyen Serap Karabulut, “Grup Avenir olarak 2021 yilina çok özel ve güzel projeler ile giris yaptik ve bu projelerimize yenilerini ekleyerek çalismalara hiz kesmeden devam ediyoruz. 2021 yilinda toplamda 8 proje 509 konut 30 ticari alan ve 120 villa konutla hizli ve emin adimlar ile ilerlemeye devam ediyoruz. 2021 yilinda bizi en çok heyecanlandiran projelerimizden biri de ‘Gesi Baglari 120’ projesi oldu. Biliyorsunuz pandeminin gelmesi ile birlikte yatay mimarinin önemi daha da artmis bulunmakta bu sebeple projelerimizde yaptigimiz yasam alanlarini tasarlarken mutlu bir sosyal hayatin her seyden önemli oldugunu göz önünde bulunduruyor ve projelerimizi buna göre tasarliyoruz. Gesi Baglari 120 projesi Ildem bölgesinin en gözde yerlesim ve yatirim bölgelerinin basinda gelen, ister site içerisinde isterse bagimsiz düsünebileceginiz, isterseniz 3+1 veya 4+1 seçenek bulabileceginiz, lüks ile doganin birlestigi, üstün mimari ile estetigin tüm detaylara islendigi, tramvay ve sehir merkezine olan yakin konumu ile stresten uzak sehir içinde doga hayati yasayabileceginiz çok özel bir proje” dedi.

Karabulut, Gesi Baglari 120 projesinin sosyal yasam noktalarina yakinligi ile kolaylik saglayacak konumda oldugunu söyleyerek, “Gesi Baglari 120 projesi konumu itibari ile de sehir merkezine 13 kilometre, Ildem AVM’ye 700 metre, özellikle yeni yapilacak olan Ildem Bölge Hastanesi ve tramvaya olan 300 metrelik mesafesi ile ayricalikli bir proje. Projemiz yüksek isi ve ses yalitimi ile yapilan, her villaya özel yakin peyzaj alanlari, kamera ve güvenlik sistemi, açik otopark, çamasir ve ütü odasi, ada mutfak ve birçok ayricalik ile ilhamini dogadan yasamin ihtiyaçlarini sizden alan Gesi Baglari 120 projemiz tanismak için sizleri bekliyor. Vatandaslarimizi projemiz hakkinda detayli bilgi almak ve projeyi yakindan incelemek için satis ofislerimize veya merkez ofisimize bekliyoruz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA