Kusadasi Ticaret Odasi Baskani Akdogan Açiklamasi 'Rusya'dan Gelen Haber Turizm Camiamizi Sevindirdi'

Kusadasi Ticaret Odasi Yönetim Kurulu Baskani Serdar Akdogan, Rusya’nin Korona virüs tedbirleri kapsaminda Türkiye’ye uyguladigi uçus yasagini 22 Haziran itibariyle kaldiracagini açiklamasinin turizm camiasi için sevindirici bir haber oldugunu söyledi.

Kusadasi Ticaret Odasi Baskani Akdogan Açiklamasi 'Rusya'dan Gelen Haber Turizm Camiamizi Sevindirdi'
Kusadasi Ticaret Odasi Yönetim Kurulu Baskani Serdar Akdogan, alinan tedbirlerle ülkemizin yüksek risk grubu ülkeler arasindan çikmasiyla önümüzdeki aylarda dis pazarda hareketlilik beklediklerini belirtti.

Akdogan, "Rus pazarinin açilmasi, diger ülkelerden misafirlerimizle ve iç pazarda bekledigimiz yogunlukla, iyi bir sezon geçirecegimizi bekliyorum. 2021 sezonunda Haziran ayini kaybetsek de, gelen güzel haberlerle diger aylarda aradaki açigi kapatarak uzun ve güzel bir sezon geçirecegimizi umuyorum. Kademeli normallesme tedbirlerinde artik saat yasaklari ve kisitlamalarin da kaldirilmasi turizm açisindan gerekiyor” dedi.

Akdogan, diger ülkelerden de gelecek olumlu haberleri beklediklerini sözlerine ekleyerek, Kusadasi’nin tüm sektörleri ile her türlü önlemi alarak misafirlerini agirlamaya hazir oldugunu kaydetti.

Kaynak: İHA